404 - Грешка - Страницата не е намерена

Съжаляваме, но страницата, която се опитвате да достигнете не съществува. Може да е преместена, изтрита или изписването на URL адреса да е грешно. Можете да се върнете на главната ни страница или да се свържете с нас за повече информация.

Стени Porotherm

Керамични блокове Porotherm са енергийно ефективно, модерно и екологично решение. Стените, изградени с тях, гарантират дълготрайност, здравословен микроклимат и безопасен дом за бъдещите поколения.

Покриви Tondach

Керамични керемиди Tondach са натурален продукт без химически добавки. Предлагат се в разнообразни модели и цветове и са подходящи за всички видове покриви. Към всеки модел керемида има и съответните аксесоари, които правят покрива завършен.

Фасади Terca

Клинкерната фасадна тухла Terca осигурява на стената допълнителен слой, който я защитава от атмосферните влияния. Решенията с фасадни тухли предлагат изключителна творческа свобода на проектиране. Сградите с тухлена зидария са вечно красиви и с незаменим характер и чар.

Коминни системи

Цялостният комплект осигурява решения за всички енергийни източници като дърво, нефт, газ или пелети. Керамичният слой на тръбата на комина позволява значително подобрение на топлоизолационните свойства.

Търсене на дистрибутори