404 - Грешка - Страницата не е намерена

Съжаляваме, но страницата, която се опитвате да достигнете не съществува. Може да е преместена, изтрита или изписването на URL адреса да е грешно. Можете да се върнете на главната ни страница или да се свържете с нас за повече информация.

Стени Porotherm

Керамични блокове Porotherm са енергийно ефективно, модерно и екологично решение. Стените, изградени с тях, гарантират дълготрайност, здравословен микроклимат и безопасен дом за бъдещите поколения.

Покриви Tondach

Керамични керемиди Tondach са натурален продукт без химически добавки. Предлагат се в разнообразни модели и цветове и са подходящи за всички видове покриви. Към всеки модел керемида има и съответните аксесоари, които правят покрива завършен.

Покривни прозорци Tondach

С покривните прозорци Tondach Вашето подпокривно пространство ще Ви радва със свеж въздух, естествена светлина и здравословен микроклимат в помещението. 

Коминни системи Wienerberger

Цялостният комплект осигурява решения за всички енергийни източници като дърво, нефт, газ или пелети. Керамичният слой на тръбата на комина позволява значително подобрение на топлоизолационните свойства.

Настилки Semmelrock

Ако търсите продуктово решение за Вашето любимо кътче или цялостна концепция за ландшафтен дизайн, то богатата гама от паважи, плочи, бордюри, прегради и аксесоари с марка Semmelrock са на Ваше разположение. Разберете повече тук

Търсене на дистрибутори