404 - Грешка - Страницата не е намерена

Съжаляваме, но страницата, която се опитвате да достигнете не съществува. Може да е преместена, изтрита или изписването на URL адреса да е грешно. Можете да се върнете на главната ни страница или да се свържете с нас за повече информация.

Керамични блокове Porotherm са енергийно ефективно, модерно и екологично решение. Стените, изградени с тях, гарантират дълготрайност, здравословен микроклимат и безопасен дом за бъдещите поколения.

Керамични керемиди Tondach са натурален продукт без химически добавки. Предлагат се в разнообразни модели и цветове и са подходящи за всички видове покриви. Към всеки модел керемида има и съответните аксесоари, които правят покрива завършен.

Клинкерната фасадна тухла Terca осигурява на стената допълнителен слой, който я защитава от атмосферните влияния. Решенията с фасадни тухли предлагат изключителна творческа свобода на проектиране. Сградите с тухлена зидария са вечно красиви и с незаменим характер и чар.

Цялостният комплект осигурява решения за всички енергийни източници като дърво, нефт, газ или пелети. Керамичният слой на тръбата на комина позволява значително подобрение на топлоизолационните свойства.