BG_MKT_PHO_GV_app_hero.jpg

Мобилна апликация GardenVisions

Създайте сами дизайна на Вашата градина или тераса с апликацията Semmelrock GardenVisions!

Искате да преустроите алеите в градината или терасата, но не сте сигурни как ще изглеждат с продуктите на Semmelrock? Апликацията позволява да избeрете подходящата настилка и да визуализирате пространството около дома Ви с нея. За целта направете снимка и маркирайте с върха на пръстите пространството, което искате да павирате. Изберете настилка от над 100 реалистични цветове и повърхности, комбинирайте я с подходящ цвят на фугиращия пясък. Коригирайте перспективата, като използвате инструментите в апликацията. Запазете или споделете готовата визуализация. Във вариант, че искате да се възползвате от услугите, които предлагаме, изпратете визуализацията по електронната поща директно на екипа на Semmelrock.

Визуализирайте Вашата перфектна алея или подход към дома

Използвайте апликацията GardenVisions App на Вашето мобилно устройство – смартфон или таблет. За Ваше удобство апликацията предлага възможност за вертикална или хоризонтална ориентация на екрана. Използвайте върха на пръстите и сам станете дизайнер на Вашия проект.

Изберете най-доброто решение за Вашия проект

Интегрираните инструкции Ви помагат във всяка стъпка от създаването на визуализацията. Изберете настилка с подходяща дебелина и товароносимост, подходящи за функционалността на пространството. Съчетайте настилката с цвета на фугата за перфектен краен резултат. Сравнете различните виазуализации, запазете визиите в различни албуми и сравнете продуктите. 

Изтеглете GardenVisions App

Апликацията е свободно достъпна и подходяща за всички мобилни устройва. Изтеглете безплатно от Google Play или App Store.

За по-нататъшни запитвания, моля свържете се с нас: gardenvisionsapp.bg@semmelrock.com.

Търсене на дистрибутори