All4roof hero image

Първата по рода си платформа за покриви – All4Roof

Ако сте майстор - полагач на покриви, който държи на качественото изпъление, и иска да гарантира това на своите клиенти, това ще Ви заинтригува: Представяме Ви първата по рода си онлайн платформа - All4Roof (Всичко за покрива). 

Гаранционен регистър

ALL4ROOF
All4Roof

Порталът представлява един своеобразен онлайн център, в който всеки заинтересован майстор може да управлява своите проекти (изградени/ремонтирани покриви). В платформата Ви предоставяме възможност да менажирате процесът на изграждане или ремонт на покрив от планиране до завършване. Всички необходими документи и снимков материал се качват в проекта Ви, достъпни са за Вас по всяко време и Ви предоставят възможност да заявите нашите два хоризонта за търговски гаранции от името на Винербергер: 

България е една от първите държави, които предоставят услугата Гаранционен регистър на своите партньори. Гаранционният портал е насочен към професионалните полагачи – майстори с опит, които са преминали теоретично и практическо обучение за работа с продуктите Tondach и са взели успешно своя изпит. Те получават сертификат за успешно завършено обучение от Винербергер, след което имат възможността да бъдат регистрирани в портала като част от професионалното общество за полагане на покривни системи. При желание за съвместна работа, следва подписване на двустранно споразумение за сътрудничество. Тези полагачи са т.н. Оправомощени майстори - полагачи. Те получават профил, с които да се впишат в портала през уеб-страницата или мобилното си устройство. Всеки Оправомощен полагач има свой уникален код, към който ще бъдат регистрирани всички неговите реализирани проекти. Към всеки отделен проект ще могат да прилагат нужната документация за изграждането му и след това да издават гаранционен сертификат от името на Винербергер.

Приложение за професионални полагачи

Дигитално място за Вашите проекти и гаранции

Тази част от платформата удостоверява целостта и безпроблемната функция на покривното покритие чрез издаването на гаранционен сертификат. Качеството е гарантирано чрез два основни компонента – търговската марка Tondach и Вашата компетенция като полагач, която сте придобили, за да работите с най-новите и най-добрите продукти на пазара. В гаранционния регистър всеки Оправомощен майстор полагач въвежда своите проекти, надеждно администрира цялата проектова документация на всеки един обект и може да издава гаранции на своите клиенти от името на Винербергер, с които да гарантира освен качеството на вложените продукти, така и качественото им полагане в унисон със строителните норми, правила и добри практики. 

ВАЖНО!

Порталът е достъпен само за оторизирани лица, Оправомощени от Винербергер майстори на покриви, които имат съответната квалификация и са обучени според стандартите на Винербергер. Те гарантират за правилното изпълнение на Вашия покрив, а ние гарантираме за високото качество и дълготрайност на продуктите Tondach.
Ако желаете да станете наш Оправомощен майстор-полагач, свържете се натите технически консултанти. 

Как функционира и как изглежда порталът All4Roof?

Профилът Ви и нови заявки

След предоставянена профил в портала от страна на Винербергер, ще може да създавате през профила си нова заявка за всеки Ваш проект на покрив, изпълнен с нашите продукти Tondach. С няколко лесни стъпки ще можете да управлявате успешния си бизнес от всяка точка на света.

Стъпка 1

Нова заявка за гаранция

Създаване на нова заявка за гаранция в платформата.

Стъпка 2

Избор на обхват на гаранцията

33-Годишна гаранция за мразоустойчивост на керамичните елементи (керемиди и керамични аксесоари).

20-Годишна пълна гаранция - включваща 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамичните елементи, а през първите 20 години от нея и цялостна гаранция, включваща демонтаж, монтаж и подмяна на всички продукти Tondach (керамичните елементи, некерамичните аксесоари като фолио, скоби, вентилационни ленти и др.)

Стъпка 3

Данни на бенефициента

Бенефициентът е клиентът, за когото се издава гаранционният сертификат. В тази стъпка е нужно неговите данни да бъдат попълнени в съответните за това полета.

Стъпка 4

Детайли на проекта

  • Прилагане на набор от документи (оферти, фактури на закупените материали)
  • Чертеж
  • Избиране от менюто кои са положените продукти Tondach (керамични и некерамични елементи).
  • Отбелязване на датата на полагане на покривните покрития в определените за това полета.

Стъпка 5

Изпращане за заявката

След успешното попълване на проектната информация по заявката, остава само да я изпратите за одобрение от страна на Винербергер.

Стъпка 6

Гаранционен сертификат

Предоставяне на подписан гаранционен сертификат от Винербергер в pdf формат в самата платформа. Сертификатът е електронен и ще е достъпен за сваляне и споделяне по всяко едно време.

*При всяка промяна на статуса на проекта, Полагачът получава известие на имейл адреса, с който е регистриран.

Платформата All4Roof е изградена интуитивно. Още с предоставяне на данните за регистрация, Полагачите получават и подробно ръководство, в което са описани всички стъпки и функционалности на полетата.

Мобилно приложение

Носете своя гаранционен регистър навсякъде със себе си - в джоба, на покрива, докато консултирате клиент...

Сваляне на приложението
Сваляне на приложението

Освен настолната онлайн версия на портала, за максимална гъвкавост, са създадени приложения за бърз достъп през мобилни устройства. По този начин лесно се оперира с необходимите документи и снимки - както на стари проекти, така и менажиране на текущи, за които желаете да бъде издаден гаранционен сертификат. Синхронизирането на информацията между мобилните приложения и портала се случва в реално време.

 

За да свалите приложението за Android е необходимо да го свалите и инсталирате от Play Store като напишете в търсачката Warranty assistant” или като го изтеглите от тук.

 

За да свалите приложението за iOS е необходимо да го свалите и инсталирате от AppStore като напишете в търсачката Warranty assistantили като го изтеглите от тук.

 

Вписването е възможно само за професионални Оправомощени полагачи от регистъра на Винербергер.

All4Roof

Имате въпроси?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още по темата ALL4ROOF

Социални мрежи

Точки на продажба