All4roof hero image

Първата по рода си онлайн платформа за сегмент покриви – All4Roof (Всичко за покрива)

Представяме Ви първата по рода си онлайн платформа, насочена изцяло към сегмент „Покриви“, а именно портала “All4Roof” ( „Всичко за покрива“). 

Порталът представлява един своеобразен онлайн център (дигитален HUB). Типично за дигитални центрове е да се развиват успоредно в няколко направления, обхващайки всички процеси и заинтересовани лица, участващи в изграждането на един покрив. В платформата Ви предоставяме възможност да менажирате процесът на изграждане или ремонт на покрив от планиране до завършване. Всички необходими документи и снимков материал се качват в проекта Ви, достъпни са за Вас по всяко време и Ви предоставят възможност да заявите нашите гаранции: 33-годишна гаранция за мразоустойчивост на керемидите и новата 20-годишна гаранция за покривни аксесоари

От една година животът в световен мащаб е променен. Домовете ни добиха разнообразна функционалност. Те се превърнаха в място за отдих, офис, училище, зала за тренировки, кино салони и много други любими места, които посещавахме преди започването на пандемията. Ограниченията ни накараха да търсим все по-голяма защита и уют под собствения си покрив. Звучи метафорично, но Винербергер, в лицето на бранда Tondach, го прави буквално. Така създадохме и Гаранционния регистър. Вписването на обект, преглед на необходимите документи за издаване на покривна гаранция, подписването, одобряването и издаването на сертификата се случва изцяло в дигитална среда. Така се елиминира необходимостта от физически срещи и намалява рисковете от живия контакт, които съществуват в тези нови времена. 

Направления и приложение

Гаранционен регистър

Дигитално място за Вашите проекти и получени гаранции от Винербергер

Тази част от платформата удостоверява целостта и безпроблемната функция на покривното покритие чрез издаването на гаранционен сертификат. Качеството е гарантирано чрез два основни компонента – търговската марка Tondach и компетенцията на полагачите, които са придобили уменията да работят с най-новите и най-добрите продукти на пазара. В гаранционния регистър всеки Полагач въвежда своите проекти. След удостоверяване на коректността на подадените данни, Винербергер издава гаранционен сертификат за целостта и правилното функциониране на изградения покрив.

Клуб на професионалните Полагачи

(предстоящо пускане на пазара)

Тъй като сигурността и комфорта на нашите клиенти е приоритет, предоставен ще бъде регистър на професионалните майстори, които са обучени и сертифицирани от Винербергер да полагат покривни системи Tondach.

Калкулатор за покриви

(предстоящо пускане на пазара)

Онлайн инструмент, който ще бъде предоставен на професионалните полагачи, за да въвеждат и изчисляват своите проекти, да избират най-подходящите продукти за съответния покрив спрямо наклона на покривните скатове, географското местоположение и действащите национални хармонизирани европейски стандарти. Те ще получават доклад с техническите спецификации на проекта, количествена сметка и оферта за системното решение. А щом са част от регистъра, полагачите имат възможността да предлагат системата на своите клиенти, като Винербергер гарантира дълготрайността на продуктите, а полгачите гарантират качеството на своя труд.

Професионално общество за обмяна на опит

(предстоящо пускане на пазара)

Oбщество от професионалисти в полагането на системни покривни решения Tondach. Целта е обмяна на опит, споделяне на експертиза и добри практики, както и своевременното информиране за всяка иновация, предоставена от Винербергер.

Гаранционен регистър

България и Швейцария са първите две държави, които предоставят услугата Гаранционен регистър на своите клиенти и партньори в Европа. Гаранционният портал е насочен към професионалните полагачи – майстори с опит, които са членове на нашата Програма Партньор, преминали са теоретично и практическо обучение за работа с продуктите Tondach и са взели успешно своя изпит. Те получават сертификат за успешно завършено обучение от Винербергер, след което имат възможността да бъдат регистрирани в портала като част от професионалното общество за полагане на покривни системи. При желание за съвместна работа, следва подписване на двустранно споразумение за сътрудничество. Полагачите получават профил и идентификационен код, с които да се впишат в портала през уеб-страницата и мобилното си устройство. Всеки Полагач има свой уникален код, към който ще бъдат регистрирани всички неговите реализирани проекти. Към всеки отделен проект ще бъде издаван гаранционен сертификат от името на полагача и това на Винербергер.

 

Порталът е достъпен само за оторизирани лица -  сертифицирани майстори на покриви от базата на Винербергер, който има съответната квалификация за изграждане на покриви Tondach и е обучен според стандартите на Винербергер. Той гарантира за правилното изпълнение на Вашия покрив, а ние гарантираме за високото качество и дълготрайност на продукти Tondach

ВАЖНО!

За да имате достъп до платформата ALL4ROOF, и да може да използвате всички функционалности е нужно:
Първо: Да станете част от нашата Програма Партньор
Второ: Да преминете успешно обучение за работа с нашите продукти и да получите сертификат за обучението от Винербергер

Как функционира и как изглежда порталът All4Roof?

Вписване в портала

При влизане в платформата през сайта или мобилната апликация, първото, което трябва да направите е да натиснете бутона "Вписване". 

Внимание, влизането в системата е възможно само чрез оторизиран достъп от страна на Винербергер!

Въвеждане на предоставените Ви регистрационни данни

След което, бивате одведени до мястото, където попълвате предоставените Ви регистрационни данни, за да влезете в профила си.

Профилът Ви и нови заявки

След успешно вписване в портала, се озовавате в системата, в която ще може да създавате през профила си нова заявка за всеки Ваш проект на покрив, изпълнен с нашите продукти Tondach. В горния десен ъгъл ще намерите бутонът за нова заявка.

ВАЖНО!

За да имате достъп до платформата All4Roof, и да може да използвате всички функционалности е нужно:
Първо: Да станете част от нашата Програма Партньор
Второ: Да преминете успешно обучение за работа с нашите продукти и да получите сертификат за обучението от Винербергер
Трето: Да сключите споразумение с Винербергер за съвместна работа и да получите акаунт за системата All4Roof 

Заявка за гаранционен сертификат

След покриване на горните изисквания, може да заявите желание да бъдете вписан в регистъра на Винербергер – подписва се двустранно споразумение между Вас и компанията и Ви се предоставят име и парола, с които успешно да се впишете в платформата. След преминаването през тези стъпки, вече може да създавате гаранционни заявки за всеки Ваш проект, изпълнен с нашите продукти.

Стъпка 1

Нова заявка за гаранция

Създаване на нова заявка за гаранция в платформата.

Стъпка 2

Избор на обхват на гаранцията

33-Годишна гаранция за мразоустойчивост на керамичните елементи (керемиди и керамични аксесоари).

20-Годишна пълна гаранция - включваща 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамичните елементи, а през първите 20 години от нея и цялостна гаранция, включваща демонтаж, монтаж и подмяна на всички продукти Tondach (керамичните елементи, некерамичните аксесоари като фолио, скоби, вентилационни ленти и др.)

Стъпка 3

Данни на бенефициента

Бенефициентът е клиентът, за когото се издава гаранционният сертификат. В тази стъпка е нужно неговите данни да бъдат попълнени в съответните за това полета.

Стъпка 4

Детайли на проекта

  • Прилагане на набор от документи (оферти, фактури на закупените материали)
  • Чертеж
  • Избиране от менюто кои са положените продукти Tondach (керамични и некерамични елементи).
  • Отбелязване на датата на полагане на покривните покрития в определените за това полета.

Стъпка 5

Изпращане за заявката

След успешното попълване на пълната информация по заявката, остава само да я изпратите за одобрение от страна на Винербергер.

Стъпка 6

Гаранционен сертификат

Предоставяне на подписан гаранционен сертификат от Винербергер в pdf формат в самата платформа. Сертификатът ще е достъпен за сваляне по всяко едно време.

*При всяка промяна на статуса на проекта, Полагачът получава известие на имейл адреса, с който е регистриран.

Платформата All4Roof е изградена интуитивно. Още с предоставяне на данните за регистрация, Полагачите получават и подробно ръководство, в което са описани всички стъпки и функционалности на полетата.

Мобилно приложение

Сваляне на приложението
Сваляне на приложението

Освен настолната онлайн версия на портала, за максимална гъвкавост, са създадени приложения за бърз достъп през мобилни устройства. По този начин лесно се оперира с необходимите документи и снимки - както на стари проекти, така и менажиране на текущи, за които желаете да бъде издаден гаранционен сертификат. Синхронизирането на информацията между мобилните приложения и портала се случва веднага.

 

За да свалите приложението за Android е необходимо да го свалите и инсталирате от Play Store като напишете в търсачката Warranty assistant” или като го изтеглите от тук.

 

За да свалите приложението за iOS е необходимо да го свалите и инсталирате от AppStore като напишете в търсачката Warranty assistantили като го изтеглите от тук.

 

Вписването отново е възможно само за професионални Полагачи от регистъра на Винербергер.

All4Roof
All4Roof

Когато жилището е нашата крепост, офис и училище, всеки трябва да се чувства защитен в комфорта на своя дом. 

 

За компанията, правилният избор винаги е информираният избор, затова Винербергер винаги се стреми да предоставя актуална информация по различни канали. А за възможността да Ви оказваме непрекъснато съдействие, сме в процес на дигитализация на своите комплексни услуги с цел да удовлетворим нуждите и изискванията на всички Вас - нашите партньори и клиенти. 

 

Чрез портала елиминираме необходимостта от физически срещи за консултации, посещения на обекти, а всяка необходима стъпка ще се случва в удобството на нашия дом във време, подходящо за Вас.

All4Roof

Имате въпроси?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още по темата ALL4ROOF

Търсене на дистрибутори