Продуктова консултация

инж. Боряна Петрова

Продуктов мениджър - стени и покриви

Инж. Боряна Петрова се присъедини към екипа на Винербергер през март 2023 г. на позиция "Продуктов мениджър" с фокус системи за стени и покриви. Боряна е утвърден специалист с над 14 години професионален опит в WALLTOPIA – световен лидер в производството на стени за катерене и съоръжения за активни развлечения за деца, започвайки като член на инженерния екип, а в последствие "Ръководител на инженеринга", "Продуктов мениджър" и "Оперативен директор" на отделa за активно развлечение. Тя има придобита магистърска степен със специалност "Строителство на сгради и съоръжения" от Университет по Строителство, Архитектура и Геодезия – гр. София

E-mail: boryana.petrova@wienerberger.com

Тел: +359 887 601 632

ланд. арх. Ванеса Видинова

Младши продуктов мениджър - настилки

Ланд. арх. Ванеса Видинова завършва средното си образование през 2015 г. в Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Христо Ботев", специалност "Парково строителство и озеленяване". През 2020г. завършва магистърска степен  в Лесотехнически университет гр. София, специалност "Ландшафтен архитект". От 2019 г.  работи на длъжност "Ландшафтен архитект" в Semmelrock Stein+Design, а от 2022 г. заема позицията "Младши продуктов мениджър".

E-mail: vanessa.vidinova@semmelrock.com

Тел.: +359 882 977 010

ланд. арх. Йоанна Алексиева

Архитект-консултант - настилки

Ланд. арх. Йоанна Алексиева е възпитаничка на строителен техникум "Христо Ботев" в паралелка "Архитектура и строителство". Висшето си образование завършва в Лесотехнически университет, специалност "Ландшафтна архитектура" с придобита магистърска степен. През целия си професионален път работи в сферата на търговията и обслужването на клиенти, като от 2017г до днес е част от търговския отдел на Semmelrock Stein + Design. 

E-mail: ioanna.aleksieva@semmelrock.com

Тел.: +359 885 700 859

Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Абониране за бюлетин

Получавайте информация за новите ни продукти, промоции, игри и интересни статии!

Социални мрежи

Точки на продажба