Продуктова консултация

Инж. Боряна Петрова

Продуктов мениджър стени и покриви

Инж. Боряна Петрова се присъедини към екипа на Винербергер през март 2023 г. на позиция Продуктов мениджър с фокус системи за стени и покриви. Боряна е утвърден специалист с над 14 години професионален опит в WALLTOPIA – световен лидер в производството на стени за катерене и съоръжения за активни развлечения за деца, започвайки като член на инженерния екип, а в последствие Ръководител на инженеринга, Продуктов мениджър и Оперативен директор на отделa за активно развлечение. Тя има придобита магистърска степен със специалност „Строителство на сгради и съоръжения“ от Университет по Строителство, Архитектура и Геодезия – гр. София

E-mail: boryana.petrova@wienerberger.com

Тел: +359 887 601 632

Ланд. арх. Ванеса Видинова

Младши Продуктов Мениджър - настилки

Ланд. арх. Ванеса Видинова завършва средното си образование през 2015 г. в Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев“, специалност „Парково строителство и озеленяване“. През 2020г. завършва магистърска степен  в Лесотехнически университет гр. София, специалност „Ландшафтен архитект“. От 2019 г.  работи на длъжност Ландшафтен архитект в Semmelrock Stein+Design, а от 2022 г. заема позицията Младши Продуктов Мениджър.

E-mail: vanessa.vidinova@semmelrock.com

Тел.: +359 882 977 010

Ланд. арх. Йоанна Алексиева

Архитект-консултант - настилки

Ланд. арх. Йоанна Алексиева е възпитаничка на строителен техникум „Христо Ботев“ в паралелка Архитектура и строителство. Висшето си образование завършва в Лесотехнически университет, специалност Ландшафтна архитектура с придобита магистърска степен. През целия си професионален път работи в сферата на търговията и обслужването на клиенти, като от 2017г до днес е част от търговския отдел на Semmelrock Stein + Design. 

E-mail: ioanna.aleksieva@semmelrock.com

Тел.: +359 885 700 859

Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Абониране за бюлетин

Получавайте информация за новите ни продукти, промоции, игри и интересни статии!

Социални мрежи

Точки на продажба