Wienerberger contact

Контакти

Имате въпроси за нас и продуктите ни? Свържете се с нас и ще Ви помогнем.
 

Закупуване на продукти

Wienerberger и Semmelrock

Продукти на Wienerberger и Semmelrock може да закупите само и единствено през нашата дистрибуторска мрежа. Изберете дистрибутор с подходяща за вас локация:

Винербергер ЕООД

Офис София

Адрес: София, ул. "Св. Пимен Зографски" 4

Телефон: +359 2 80 66 777

E-mail: office.bg@wienerberger.com

За консултация за продукти и услуги на Wienerberger и Semmelrock, моля попълнете контактната форма и наш представител ще се свърже с вас.

Винербергер Луковит

Завод за производство на керамични блокове

Адрес: гр. Луковит, ул. "Козлодуй" 13

Винербергер ЕООД разполага със собствен завод в гр. Луковит, където работят около 50 служители. По-голямата част от процеса е автоматизирана, което прави фабриката в Луковит един от най-модерните заводи за керамични тухли в Европа. Суровината за производството – мергелна глина, се добива от кариерата в непосредствена близост на завода. 

Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД

Завод за производство на бетонови изделия

Адрес: 2108, с. Григорево, община Елин Пелин, подбалкански път-шосе 6 (Е 871)

Телефон: 070015477

E-mail: office.bg@semmelrock.com

За консултация за продуктите на Semmelrock в мострената градина, моля запазете час през нашата онлайн платформа. Това ще ви гарантира свободен ландшафтен архитект, който да обсъди с вас всички въпроси, проекти, идеи и желания, които имате. В случай, че отидете на място и нямате записан час, може да видите мострената градина, без да имате възможност да зададете вашите въпроси към консултант.

 

Социални мрежи

Точки на продажба