Building professionals talking at construction site next to foil wrapped pallette of brick blocks. > There is another version of this image available with another worker in the background

Другите за нас

Какво казват нашите клиенти и партньори за нас и продуктите ни? Вижте сами:

Отдавна работя в строителния бизнес, но ето че дойде моментът да инвестирам време, пари и усилия в своя собствена къща. Имам сериозен опит със строителни фирми и строителни материали и изборът ми да вложа изцяло продукти на Винербергер в дома си е осъзнат и преднамерен.

За изграждането на стените избрах иновативната система Porotherm Profi. Къщата се намира в покрайнините на града близо до гора и за мен беше важно да сведа мокрите процеси до минимум, заради влагата наоколо. Системата Porotherm Profi използва полиуретаново лепило и реално няма нужда от време за съхнене. Освен това с тази система стените бяха иззидани два пъти по-бързо, постигайки отлична равнинност на зида.

За покрива избрах цялостна покривна система Tondach с керемиди Винеам в естествен цвят и коминна система Винербергер. Тъй като бригадата, която положи покрива, е обучена и оправомощена от Винербергер, покривът ми ще има издадена 33 годишна гаранция.

Към момента нямам планове да използвам подпокривното пространство, но реших, че бих искал да имам покривни прозорци за по-добра вентилация на помещението и за да има естествена светлина. Спрях се на модела покривен прозорец Tondach Project.

Градината все още е в процес на оформяне, но за алеите съм избрал настилката на Semmelrock Suprema. Особено ми допадна топлия тон и южняшкото излъчване.

За изграждането на водопровода и подовото отопление са използвани продукти на Pipelife.

„Избрахме да работим с продуктите на Semmelrock, защото в България те са с най-високо качество, което е предпоставка за качествено изпълнение на обектите. Бих посъветвал хората да се консултират с техническия екип на Semmelrock, тъй като продуктите са много, с разнообразни характеристики и особености при полагането. Преди да започнем проекта, посетих Мострената градина близо до гр. Елин Пелин, където ми беше обърнато голямо внимание и получих отговор на всички въпроси, включително много техническа и технологична информация, както и съвети за вертикалната планировка на обекта.“

Централният площад в Рудозем е сравнително сложен проект, защото обхваща няколко инфраструктури - ВиК, електрически, пътни и други като всичко това трябва да се изпълни, така че за в бъдеще да не се налагат ремонтни дейности по обекта. Проектът включва:

  • Преработка на ВиК мрежата на територията на обекта
  • Изграждане на дъждовна канализация, в която са вкарани всички водосточни тръби на сградите на територията на обекта, с цел да не се изливат дъждовни води от покривите на сградите директно върху терена
  • Заложена е автоматична напоителна система, с която ефективно да се поливат всички зелени площи
  • Изграждане на електрическа инфраструктура, която да обслужва осветлението на обекта, да осигурява възможности за допълнителни нужди от електрозахранване, за всякакви нужди включително озвучаване на събития, трифазни контакти с високо напрежение, възможности за бъдещи електроприсъединявания на обекти без да има нужда от извършване на ремонтни дейности.
  • Прокарване на слаботокови инсталации като оптични кабели за интернет, Wi-Fi модеми и рутери за осигуряване на интернет на хората в зоната на обекта, видеонаблюдение на зоната за подобряване на сигурността, озвучаване в зоната на обекта.
  • Изграждане на сух музикален фонтан
  • Изграждане на множество паркоместа, с които на този етап се решава проблема с паркирането в централната градска част на Рудозем.
  • Оформяне на пространството с продкути Semmelrock

„За нашата компания е предизвикателство да изпълнява разнообразни обекти. Като казвам разнообразни имам предвид обекти, които не са типови, а са с различна сложност и организация, но които да бъдат красиви и впечатляващи.

На мен лично би ми било интересно да имам обекти, на които бих могъл да използвам широка гама от продуктите на Земелрок, например плочи за дворове и тревни площи, продукти за декорация на огради, цветни кътове и други.“

В многофамилната сграда са вложени следните продукти:

„Фирма Мистрал е един от от лидерите във Великотърновския регион - строителна фирма с дългогодишен опит. Извършваме почти всички видове строителство, но сме специализирани най-вече в реставрация и консервация на различни обекти. При строежа на тази многофамилна сграда идеята ни беше да представим нашите възгледи за модерно и качествено строителство.

Основно предизвикателство пред нас днес е да си получим възнаграждението за това, което сме изработили, и да успяваме да работим в условията на доста висока и нестихваща инфлация. Избрахме продуктите на Винербергер заради доброто съотношение цена-качество. Най-силно впечатление при работата с Винербергер ми направи добрата работа и организация на логистичния процес. Доволни сме от продуктите и съветваме и други компании да ползват вашите продукти – добри са!“

В многофамилната сграда са вложени следните продукти:

„Покривът на къщата ми отдавна се нуждаеше от реновация. След като проучих различните варианти за керемиди, се спрях на марката Tondach, модел Винеам. Разбрах, че именно реновацията на покрива е точният момент да се направят отвори в покрива и лесно и бързо да се монтират покривни прозорци. Избрах покривни прозорци Tondach Project. Това промени изцяло усещането в подпокривните помещения, внасяйки допълнителна светлина и придавайки уют на стаите и банята“

В еднофамилната къща са вложени следните продукти:

„Нашият проект е еднофамилна къща,  в която основно за нас изискване беше да се гарантират безопасността и дълготрайността на вложените материали - именно причината, поради която се доверихме на Винербергер. Днес, в условията на поредна криза, най-голямо предизвикателство е осигуряването на необходимото количество суровина в уговорения между клиент и доставчик краен срок. Вследствие на препоръка на компании, работили с Винербергер, нашият избор беше бърз и лесен – избрахме доказана компания в своите позиции на пазара в световен мащаб. А основна причина бяха качеството на продуктите, широката гама на избор на модели и цветове и не на  последно място умелата техническа консултация, с която бяхме обслужени. Впечатлена съм от амбициозното търсене на Винербергер на едновременно съчетаване на модерното с екологичното. Бих споделила моя положителен опит и добра практика, тъй като това е решение за устойчивост и качество.“

В еднофамилната къща са вложени следните продукти:

"Казвам се Калоян Върбанов и компанията ми предоставя консултантски услуги в сферата на гражданската авиация и поддържането на постоянна летателна годност на въздухоплавателните средства.

Проектът се зароди от една мечта за живот в еднофамилна къща, която се надявам скоро да осъществя напълно. Основното предизвикателство в сферата на строителството днес е да намериш коректни фирми, работещи на конкурентни цени и предоставящи необходимото качество на изпълнение. За да започна проекта, направих индивидуално проучване на пазара, консултирах се със строителни фирми и архитекти и така стигнах до Винербергер. Избрах техните продукти основно заради качеството. Силно впечатление ми направиха и гъвкавостта, и коректността, както и разнообразието от предлагани продукти и възможността за комбинирането им. Определено бих препоръчал Винербергер и го правя редовно, главно заради отношението, получено от търговския представител, съветите и голямата гама продукти. Бих посъветвал хората да се консултират с търговските представители, защото те имат опита и познанията за предлаганите продукти и съответните идеи и решения за изпълнение и достигане до желания краен резултат."

 

В еднофамилната къща са вложени следните продукти:

„Откакто навлязоха на българския пазар, тухлите на Винербергер се наложиха като стандарт за иновативен продукт и качество. Въпреки че преди сме работили по нашите проекти и с друг вид градива, след първоначалния ни опит от работата с изделията, това стана предпочитан материал за изпълнението на зидариите. Инвестициите, които правим, са сравнително големи и значими и в тази връзка не можем да си позволим отстъпление от високия стандарт. Обратната връзка от нашите клиенти е силно положителна, като ние сме решени да продължаваме да инвестираме в този висок имидж на топ строител в региона.

Друга важна причина за използването на Porotherm са отзивите на майсторите на обекта, които определено предпочитат работата с Porotherm. През годините сме правили опит и с други продукти, но не можем да постигнем тези високи нива на здравина, топло и шумоизолация.

Другото ни важно изискване са точните и навременни доставки, където определено Винербергер отново е правилния партньор.

С пълна убеденост бихме препоръчали продуктите с марката на Винербергер на всички, които са решили да инвестират в първокласни тухли произведени в България. С тях те ще получат необходимия уют, спокойствие и сигурност.“

“Избрахме да работим с продукти Pallio за нашия обект - изграждане на централната градска част в гр. Ардино, защото се доверяваме на качеството, стабилните цени и доставки. Особено сме впечатлени от сериозното отношение на служителите на Semmelrock и качеството на продуктите. Определено бихме препоръчали работата с тях.”

„Проектът ми представлява извънградска еднофамилна къща с барбекю и озеленен двор на терен от 1.2дка с изразена денивелация.

Основно предизвикателство по време на строителството беше да се намерят качествени строителни материали, както и хората, които ги предлагат, да са компетентни и да могат да дадат най–доброто и цялостно решение за осъществяване на проекта. Огромен  проблем беше и намирането на обучени хора за работа и изпълнение, стриктно спазващи технологията за влагане на материалите.

Избрах продуктите на Wienerberger, защото имат гаранция за качество и сигурност. Отделно служителите ми оказаха компетентна помощ при всеки етап от строителството. Wienerberger има готови решения за основните етапи в строителния процес: стени, покрив и настилки. Впечатлен съм от високото качество на продуктите.“

„Utopia Forest“ е уникален комплекс съчетаващ модерен дизайн вдъхновен от  идеята за живот в  хармонията с природата. За строителството на сградите са използвани най-съвременни и устойчиви строителни материали  и технологии. 

Управителят на комплекса споделя: “При избора на градивни елементи избрахме тухлите Porotherm,  защото са направени от напълно  естествени материали и са с доказано качество. Ние и клиентите ни се радваме на отличен микроклимат, осигуряващ напълно здравословна среда на живот.”

"Utopia Forest се намира на 15км. южно от Бургас и 19 км. северно от Созопол, в полите на "Странджа планина", непосредствено до морския плаж"

"За продуктите на Винербергер имам представа от интернет. Имаше много положителни отзиви от познати и от съседа на мястото където строих къщата. Също така получих много допълнителна информация от търговските представители в региона.

Избрах Porotherm 25 за зидарии на къщата. Използвайки голямоформатните тухли постигнах по-голям комфорт на обитаване, заради високите топлоизолационни и шумоизолационни качества на тухлите, както и ще се възползвам от силно акумулиращия ефект на зида. Убеден съм, че керамиката е строителен материал с перфектни качества. Керемидите ми допаднаха с отлична визия, голяма здравина и предлагането на цялостна гаранционна система. Не на последно място и майсторът ми препоръча продуктите. Изградих и комин на Венербергер, където заложих на високата сигурност.

Най-силно впечатление ми направи, че получих цялостни решения за стените и покрива. Зидовете станаха бързо и качествено, а за покрива получих пълна консултация при монтажа на системата на Тондах. При изграждането на комина също получихме техническа подкрепа.

Със сигурностност бих препоръчал продуктите на Винербергер на всичики, които са решили да си строят собствен дом, защото ще получат необходимия уют, спокойствие и сигурност."

„Предизвикателство бе за мен да реставрирам фасадата и покрива на моята почти 100 годишна къща.

Заложих на репутацията и качеството на продуктите на Винербергер.  Силно впечетление ми направиха керемидите на Tondach, модела Болеро в цвят антрацит. Чудесната и лесна работа с регионалния представител на Винербергер, г-н Искрен Райчев, направиха този проект на реконструкцията на покрива реалност.

Получих от Wienerberger качествени материали, обслужване и внимание. „

"Избрах продукта Porotherm 38 Izo Profi с добри топлоизолационни характеристики. Спестява допълнителната топлозолация. След личния контакт с представителите за южен централен и северен централен район останах очарован  от професионализма им и комуникацията с потенциалните клиенти.

Най-силно впечатление при работата с Wienerberger ми направи добрата организация и високото качество на продуктите. С вашия екип се работи много приятно. При нужда се получава необходимото съдействие."

"Беше предизикателство всички съседи да се обединим около идеята за реновация на покрива на нашата 45 – годишна кооперация в центъра на Стара Загора.

Дверихме се на качаството на Wienerberger и използвахме покривната система Винеам , като получихме и 33 годишна писменна гаранция. Естествено продължение  беше, след като сме избрали керемиди Tondach, да заложим и на качествата на Покривни прозорци от същия бранд.

Получхме от Wienerberger качествени материали, със съответните гаранции, обслужване и внимание от регионалния представител Искрен Райчев."

"Невероятен търговски представител, вече наш приятел…Отлично обслужване и консултации. 

Откакто Вие сте на пазара в България, ние сме били с Вас! Харесваме и популяризираме вашите продукти. Висококачествените системи за керамични стени Porotherm, позволяват на природата да влезе във всеки дом.

Препоръчвали сме Ви и ще продължаваме да Ви препоръчваме на инвеститори, проектанти, строители, колеги….За нашата компания от дълго време не съществуват продукти еквивалентни на Вашите…."

"Аз съм частно лице и заедно със семейството ми взехме решение да построим собствен дом с качествени материали. Основното предизвикателство за нас беше да намерим добри строители. Преди да започнем строежа направихме проучване и избрахме вашите продукти заради много добрата репутация.

Благодарности на г-н Петър Мандолски за отзивчивостта, добрата комуникация и обслужване."

"Искахме да изградим красив, издръжлив във времето дом, който да осигури уют и спокойствие за цялото семейство. От самото начало бяхме взели твърдо решение да не правим никакви компромиси с качеството на влаганите материали, особено тези, които касаят конструкцията, стените и покрива на къщата. 

Много силно впечатление ми направи разликата с вече остарелите, но традиционни за нашия регион малки тухлички, мисля че ги наричат „четворки“. С керамичните блокове Porotherm, стените изглеждат солидни, здрави и гладки.  Изпълнихме и цялостна покривна система Tondach с всички необходими елементи. От това не трябва да се пести, защото това ни гарантира дълъг живот на цялата покривна конструкция."

Как да споделя своето мнение и отзиви?

Стъпка 1: Изтеглете и попълнете Декларация за Авторски права, с случай, че искате да ни изпратите снимка.

Стъпка 2: Сканирайте декларацията и наименовайте файла с Вашето име и Фамилия

Стъпка 3: Попълнете формата от бутона "Споделете Вашето мнение" по-долу и прикачете нужните файлове към нея (снимки, декларация, текстове, линкове и др.)

Търсене на дистрибутори