Testemonials hero image

Другите за нас

Какво казват нашите клиенти и партньори за нас и продуктите ни? Вижте сами:

Представяме Ви един впечатляващ проект, който съчетава модерни архитектурни форми с изключителни текстури и цветови съчетания.

Клиентът ни от Герман се довери на продуктите с марка Semmelrock, а резултатът е наистина вдъхновяващ!

Всеки детайл е изпълнен с прецизност и внимание, допринасяйки за цялостното хармонично излъчване на дома.

Използвани продукти:

Благодарим за доверието!

„Предлаганите иновативни решения ме накараха да се спра на продукти за стени и покриви от wienerberger, а подкрепата от търговския представител и демонстратора ме убедиха на 100%, че това е точният избор за мен".

Наличието на продуктите Porotherm Profi 12 и 25 прави изграждането на стени лесно и ефективно, дори за тези без опит в зидарията.

„Като човек, който няма никакъв опит в строителството, смея да твърдя, че продуктите Porotherm Profi са изключителни! Без никакъв опит успях да постигна отличен резултат“.

Системата за покриви с керемиди Continental 12 е оценена като идеален избор - лесна за работа, с отлична визия и изключителна здравина.

„За керемидите мога да кажа, че отново изборът ми беше в десятката – в рамките на 10 дена се наложи да се разхождаме по покрива, което не беше проблем за тях, а по-скоро отличен тест за здравината им“.

Използвани продукти:

Благодарим за доверието и високата оценката на г-н Стоянов!

Не се колебайте да превърнете мечтите си за собствен дом в реалност! С висококачествените ни продукти можете да започнете Вашето строително пътешествие с увереност и сигурност.

Представяме Ви поредната вдъхновяваща настилка с паважи Pastella и City Top Plus, които внасят елегантен дизайн и стил във всяка сграда. Безупречното им изпълнение е дело на фирма Дафчев Груп, а разнообразието от формати и цветове подчертава красотата на всяка площадка, градинска пътека и тротоар на сграда Даника.

Горди сме, че предлагаме на нашите клиенти не само красив дизайн, но и най-високо качество на материалите, които издържат на изпитанието на времето.

Нека Вашата сграда бъде не просто пространство, а истинско изживяване на естетика и комфорт с безкрайните възможности при използването на Pastella и City Top Plus!

Използвани продукти:

В покрайнините на Велико Търново, проектиран в характерен за местността - възрожденски стил, този обект се откроява със своята идентичност по отношение на използваните продукти и прецизност към детайла на изпълнение.

Като основен елемент от архитектурата на една къща, покривът е изключително значим по отношение на сигурност, надеждност и не на последно място естетическата стойност. Със своятa характерна визия от равномерната линия на вълната и големия си формат, керемидата Twiston 9 е идеална комбинация от хармония и практичност.

В духа на стилистичното оформление, за изграждането на вертикалната планировка са използвани уникалните по отношение на  своя дизайна продукти: паваж ARTE 8 (сив меланж) и паваж Castello Antico (volcanic mist).

Докосвайки се до един добре познат от времето но винаги актуален „старинен стил“ и тук модерното и иновативно решение, намери своето приложение!

За фиксиране на настилката са използвани профилите Steinfix ForteStraight & Round, които осигуряват директен преход към зелените площи и  безпроблемното затревяване по периферията на настилката.

Защото няма нищо по-ценно от това, специалните ни клиенти да оставят трайна следа с подобни референции.

Фирма Драгиев и Ко ООД изпълнява проектиране, изграждане и ремонти на ВИК мрежи и съоръжения, пътища и пътни съоръжения, хидротехнически и хидромелиоративни съоръжения, газопроводи и топлопроводи, гражданско и промишлено строителство.    

Предизвикателствата в сферата на строителството днес са много, но според нашия партньор водещи остават "Нарастващата инфлация, увеличаване на социалните разходи, увеличаване на сроковете за доставки на суровини и материали". В тази изключително динамична икономическа обстановка, изпълнена с трудности за всички участници в строителния процес, екипът на Винербергер ежедневно се стреми да запази позицията си на стабилен и доверен партньор.  Затова високата оценка на нашите партньори означава много: "Научихме за продуктите на Земелрок преди 10 години от регионалния търговски представител. Избираме Вас, защото предлаганите изделия са с високо качество и разнообразен асортимент. Това което ни прави най-силно впечатление са добрата комуникация, бързата реакция и предлагане на работещи решения. От позицията на опита препоръчваме на всеки, който работи с Вашите продукти да спазва описаните от Вас технологии за работа, за да постига добри резултати."

Използван продукт в проекта:

Grannito плочи, 75x25x8 cm, светъл гранит
Grannito плочи, 75x25x8 cm, светъл гранит

"Днес, целият процес в строителството е предизвикателство. От проекта до финала на обекта. Трудно се намират професионалисти."

През своята 18 годишна история в България, екипът на Винербергер е неотлъчно до своите клиенти и партньори, като непрекъснато усъвършенстваме процесите на производство, с цел да предложим, не просто продукти, а иновативни, устойчиви строителни материали и инфраструктурни решения, с които едновременно да подобрим качеството на живот, но и с които инвеститори и строители могат да повишат ефективността си при реализацията на различни по мащаб проекти. 

"Винербергер е фирма с доказано качество и е основен доставчик на керамични блокове в региона, а относно настилката Semmelrock около сградата и линейните отводнители SemDrain, които вложихме в обекта ги съгласувахме с търговския представител за региона Цветан Атанасов.''

И тъй като, нашата мисия е Винербергер да запази лидерската си позиция на пазара, като бранд, който гарантира на своите клиенти добавена стойност към всяко решение за строителството, сме удовлетворени, когато нашите партньори и клиенти ни се доверяват и оценяват работата ни положително.

Благодарим на г-н Найденов, който съветва всички, които стартират своя проект сега и са в процес на проучване и избиране на подходящите строителни материали:

"Да не спестяват от качеството, да се възползват от системните решения, които предлага Винербергер, както и това, че във всеки един момент може да се разчита на компетентния екип, с който разполага."

Използвани продукти:

План настилки Ботевград Semmelrock
План настилки Ботевград Semmelrock
Доволните клиенти са нашата визитна картичка, а тези които се връщат при нас отново доказват, че екипът ни е на прав път.  Днес тази увереност ни дава Александър Атанасов, собственик на фирма "Нак Маш 97" ООД в град Ботевград. Атестат за високото качество на нашите изделия е проект, който г-н Атанасов завършва преди години с друг продукт от нашето портфолио - паважът Кlassik. За да завърши настоящият проект този път, освен настилки, г-н Атанасов си възползва и от услугата CAD планиране.  "Преди 14 години сме купували ваши продукти и отново избрахме Semmelrock заради доброто качество и големият избор." 
 

Използвани настилки: Palio, Naturo, Pastella

Във Винербергер вярваме, че „ремонт“ е лесна и постижима реалност, а покривната система Tondach e инвестиция, която се отплаща във времето. Затова и нашата продуктова гама се развива непрекъснато, така че да осигурим цялостна покривна система с качествени материали, която да гарантира на нашите клиенти 100% сигурност на покрива.  Веднъж поставени, елементите на системата Tondach заживяват свой живот, където всеки един компонент заема своето място и подпомага работата на останалите елементи. Така нашите клиенти знает, че е малко вероятно да се наложат аварийни ремонти, дължащи се на разместени керемиди или на недобре паснали си капаци и завършващи елементи. И в разрез с традиционнота разбиране, че покривът е само керемиди, ние от Винербергер вярваме, че изграждането на покрив е цялостно преживяване, затова и нашият екип от професионалисти непрекъснато развива своята експертиза, за да предадем нашето ''ноу-хау" на всички, които избират да се доверят на решенията с марка Tondach. Професионалната консултация и последващо обслужване от страна на техническите консултанти на Винербергер е една ценна добавена стойност. Клиентите получават цялостна подкрепа при изграждането на новия или обновяването на стария покрив. Ето защо, за нас е истинско удовлетворение, когато клиентите оценяват нашите усилия и днес с радост ще споделим обратната връзка, която получихме от г-жа Василева, която в процеса на реновация на покрива е избрала керемиди Contiton 12 (Винеам) в естествен цвят и покривни аксесоари"Днес в строителството основното предизвикателство е цялостна покривна система реализирана с качествени материали и професионализъм. Избрах Вас, защото сте коректни, добре запознати с характеристиките на продуктите и предлагате цялостна покривна система с качествени материали. Най-силно впечатление ми направиха високото качество, модерната визия и оптималната цена на пордуктите. Препоръчвам Ви редовно, главно заради отношението, получено от търговския представител Цветан Атанасов, съветите и голямата гама продукти. Съветвам всички да се доверят на препоръките на професионалиста." Благодарим за оценката на г-жа Василева, ще продължим да работим усърдно и за напред, така че всеки наш клиент да се увери, че с продуктите Tondach реновацията на покрив не е проблем, а решение, когато е направено навреме.

Днес, имаме удоволствието да Ви представим перлата в центъра на град Ботевград, реализирана по проект "Хетеротопии. Ботевград-Лесковац", финансирана със средства по Европейската програма за "Трансгранично сътрудничество България-Сърбия". Това, неизползваемо до 2021 година, пространство зад Историческия музей в Ботевград, заживя своя нов живот, като своеобразен "Музeй на открито" и вече се е превърнало в дом за артистични събития, които радват гражданите на Ботевград.  

Този иновативен проект е дело на арх. Мариела Андреевска - главен ръководител на проект "Хетеротопии" и главен архитект на община Правец. Както тя самата споделя с нас: сновната цел на екипа, работещ по проект Хетеротопии, е изграждането на проекти от ново поколение, в които осъзнато се ангажираме да работим от раждането на идеята до въвеждането и в експлоатация".  Архитект Андреевска ни запозна още с историята и концепцията на проект Хетеротопии, част от който е и нашият герой днес -  "Музей на откито": "Проектът е с дълга история и е част от цялостна система от самостойни места свързани в мрежа. Той е част от цялостна концепция за културните-информационни места в един град, в различни градове, в различни страни, които запазвайки своята сила и идентичност се свързват в мрежа, за да работят заедно." 

В центъра на това артичстично пространство, първо впечатление прави именно своеобразната сцена, която е пресъздадена на ниво вертикална планировка. За нейната реализация е използван комбинираният формат на паважът Naturo в комбинация от три цвята - светло сив, сив и антрацит.

В днешно време, трудностите пред реализацията на обществени и частни проекти са толкова много, а архитект Андреевска споделя, че основното предизвикателство, което според нея най-често се забавелязва е: "рискът от надхвърляне на разходите при запазване на качеството на продуктите. Факторите като добро планиране и коректна организация при изпълнението на проекта са с решаващо знаечение за ефективната реализация на всеки проект". Иммено, поради тази причина и ние - екипът на Виребергер винаги се стремим да бъдем корeктeн партньор и да осигурим на нашите клиенти:

Тези усилия не остават незабелязани от нашите партньори и с радост сподeляме с Вас впечатленията на архитект Андреевска:

"Продуктовата гама, която предлагате, продуктовите фамилии с ясни технически характеристики за всеки един продукт осигуряват възможност за разнообразни решения, обезпечавайки ги до последния необходим eлемент."

"Обмислеността, планирането и оперативната, компетентна комуникация е това което прави впечетление при работа с екипа на Винербергер."

Разбира се, като лидер на пазара, ние се опитваме непрекъснато да се развиваме, а препоръките на нашите клиенти винаги са от значение за нашия еикп. Зтова сме благодарни на архитект Андреевска за обратната връзка и препоръките. На въпроса защо бихте препоръчали Винербрегер, тя споделя: "защото се работи предвидимо, а това което бих посъветвала компаниите при работа с продуктите на Винербергер е предварително да съгласуват разработените от тях проектни решения и да стиковат действията си така, че да получат точния продукт в точното време. Полезно е. Работи. Спестява време и нерви."

Благодарим на архитект Андреевска за високата оценка и се надяваме отново да си партнираме и в други проекти, с които България ще има повод да се гордее.

Днес имаме удоволствието да Ви срещнем с ВД Севън 2 ЕООД, наши приятели в строителството, които изграждат интересен обект в гр. Созопол. Обектът е важен и за нас, понеже в него са вложени продукти както от страна на Винербергер – тухлите Porotherm 25 Thermo и керамичните щурцове Porotherm 12, така и ВиК системите на колегите от PipeLife. А в края на изграждането на обекта ще се насладим и на продуктите Semmelrock, заложени във вертикалната планировка, но за тях ще Ви разкажем по-късно, понеже те са планирани за следващата година. Този първи за строителя ВД Севън 2 ЕООД обект е важен по няколко причини:

  • той ще бъде тяхната визитна картичка по нашето Черноморие за качество и естетика
  • той ще е тяхната заявка качественото изпълнение и на следващите им обекти.

Както сами споделят: Искаме да се заявим като компания, която реализира проектите си с голямо желание, вкус към красотата и качество на изпълнението. За нас този проект ще бъде едно бижу в Созопол, което да радва гостите и гражданите на града. Работим в динамична среда с много предизвикателства, силна динамика на цените на пазара, както на материалите, така и на цената на труда. Стараем се да отговорим актуално на всички тези фактори, които в крайна сметка трябва да доведат до най-добър резултат. Затова залагаме на високо качество, утвърдени и реномирани производители. Стремим се високото качество да бъде нашето голямо предимство.“

Когато попитахме, това ли е причината да работят с нас от Винербергер и Пайплаф, те отговориха еднозначно: Да, ползвали сме Вашите материали, а и имаме добри референции от колеги.“

И без да звучи нескромно, сме съгласни 😊. И за нас от Винербергер качеството и доволните клиенти са на първо място. За всеки случай обаче решихме да попитаме, защо работят с нас. Ето какво споделиха: На първо място работата с Вашите търговски представители, конкретно Димитър Дичев и екипа в район Бургас, е на най-високо ниво. Винаги е насреща с актуална информация, добро обслужване и полага огромно усилие в работата с клиента. Бихме препоръчали на всички колеги да държат тесен контакт с Вашите търговски представители. Удоволствие е да се работи с професионалисти като Димитър."

Е, Митко, благодарим и на теб и на колегите от ВД Севън 2 ЕООД за страхотната работа. Нямаме търпение да проследим, как върви обекта в Созопол, а следващата година, когато го завършат напълно, ще идем на гости и ще го заснемем в целия му блясък.

Още за обекта можете да прочетете тук: https://sozopolresidence.com/

"Отдавна работя в строителния бизнес, но ето че дойде моментът да инвестирам време, пари и усилия в своя собствена къща. Имам сериозен опит със строителни фирми и строителни материали и изборът ми да вложа изцяло продукти на Винербергер в дома си е осъзнат и преднамерен.

За изграждането на стените избрах иновативната система Porotherm Profi. Къщата се намира в покрайнините на града близо до гора и за мен беше важно да сведа мокрите процеси до минимум, заради влагата наоколо. Системата Porotherm Profi използва полиуретаново лепило и реално няма нужда от време за съхнене. Освен това с тази система стените бяха иззидани два пъти по-бързо, постигайки отлична равнинност на зида.

За покрива избрах цялостна покривна система Tondach с керемиди Contiton 12 (Винеам) в естествен цвят и коминна система Винербергер. Тъй като бригадата, която положи покрива, е обучена и оправомощена от Винербергер, покривът ми ще има издадена 33 годишна гаранция.

Към момента нямам планове да използвам подпокривното пространство, но реших, че бих искал да имам покривни прозорци за по-добра вентилация на помещението и за да има естествена светлина. Спрях се на модела покривен прозорец Tondach Project.

Градината все още е в процес на оформяне, но за алеите съм избрал настилката на Semmelrock Suprema. Особено ми допадна топлия тон и южняшкото излъчване.

За изграждането на водопровода и подовото отопление са използвани продукти на Pipelife."

„Избрахме да работим с продуктите на Semmelrock, защото в България те са с най-високо качество, което е предпоставка за качествено изпълнение на обектите. Бих посъветвал хората да се консултират с техническия екип на Semmelrock, тъй като продуктите са много, с разнообразни характеристики и особености при полагането. Преди да започнем проекта, посетих Мострената градина близо до гр. Елин Пелин, където ми беше обърнато голямо внимание и получих отговор на всички въпроси, включително много техническа и технологична информация, както и съвети за вертикалната планировка на обекта.“

Централният площад в Рудозем е сравнително сложен проект, защото обхваща няколко инфраструктури - ВиК, електрически, пътни и други като всичко това трябва да се изпълни, така че за в бъдеще да не се налагат ремонтни дейности по обекта. Проектът включва:

  • Преработка на ВиК мрежата на територията на обекта.
  • Изграждане на дъждовна канализация, в която са вкарани всички водосточни тръби на сградите на територията на обекта, с цел да не се изливат дъждовни води от покривите на сградите директно върху терена.
  • Заложена е автоматична напоителна система, с която ефективно да се поливат всички зелени площи.
  • Изграждане на електрическа инфраструктура, която да обслужва осветлението на обекта, да осигурява възможности за допълнителни нужди от електрозахранване, за всякакви нужди включително озвучаване на събития, трифазни контакти с високо напрежение, възможности за бъдещи електроприсъединявания на обекти без да има нужда от извършване на ремонтни дейности.
  • Прокарване на слаботокови инсталации като оптични кабели за интернет, Wi-Fi модеми и рутери за осигуряване на интернет на хората в зоната на обекта, видеонаблюдение на зоната за подобряване на сигурността, озвучаване в зоната на обекта.
  • Изграждане на сух музикален фонтан.
  • Изграждане на множество паркоместа, с които на този етап се решава проблема с паркирането в централната градска част на Рудозем.
  • Оформяне на пространството с продкути Semmelrock.

„За нашата компания е предизвикателство да изпълнява разнообразни обекти. Като казвам разнообразни имам предвид обекти, които не са типови, а са с различна сложност и организация, но които да бъдат красиви и впечатляващи.

На мен лично би ми било интересно да имам обекти, на които бих могъл да използвам широка гама от продуктите на Земелрок, например плочи за дворове и тревни площи, продукти за декорация на огради, цветни кътове и други.“

В проекта са вложени следните продукти:

„Фирма Мистрал е един от от лидерите във Великотърновския регион - строителна фирма с дългогодишен опит. Извършваме почти всички видове строителство, но сме специализирани най-вече в реставрация и консервация на различни обекти. При строежа на тази многофамилна сграда идеята ни беше да представим нашите възгледи за модерно и качествено строителство.

Основно предизвикателство пред нас днес е да си получим възнаграждението за това, което сме изработили, и да успяваме да работим в условията на доста висока и нестихваща инфлация. Избрахме продуктите на Винербергер заради доброто съотношение цена-качество. Най-силно впечатление при работата с Винербергер ми направи добрата работа и организация на логистичния процес. Доволни сме от продуктите и съветваме и други компании да ползват вашите продукти – добри са!“

В многофамилната сграда са вложени следните продукти:

„Покривът на къщата ми отдавна се нуждаеше от реновация. След като проучих различните варианти за керемиди, се спрях на марката Tondach, модел Винеам. Разбрах, че именно реновацията на покрива е точният момент да се направят отвори в покрива и лесно и бързо да се монтират покривни прозорци. Избрах покривни прозорци Tondach Project. Това промени изцяло усещането в подпокривните помещения, внасяйки допълнителна светлина и придавайки уют на стаите и банята“

В еднофамилната къща са вложени следните продукти:

„Нашият проект е еднофамилна къща,  в която основно за нас изискване беше да се гарантират безопасността и дълготрайността на вложените материали - именно причината, поради която се доверихме на Винербергер. Днес, в условията на поредна криза, най-голямо предизвикателство е осигуряването на необходимото количество суровина в уговорения между клиент и доставчик краен срок. Вследствие на препоръка на компании, работили с Винербергер, нашият избор беше бърз и лесен – избрахме доказана компания в своите позиции на пазара в световен мащаб. А основна причина бяха качеството на продуктите, широката гама на избор на модели и цветове и не на последно място умелата техническа консултация, с която бяхме обслужени. Впечатлена съм от амбициозното търсене на Винербергер на едновременно съчетаване на модерното с екологичното. Бих споделила моя положителен опит и добра практика, тъй като това е решение за устойчивост и качество.“

В еднофамилната къща са вложени следните продукти:

"Казвам се Калоян Върбанов и компанията ми предоставя консултантски услуги в сферата на гражданската авиация и поддържането на постоянна летателна годност на въздухоплавателните средства.

Проектът се зароди от една мечта за живот в еднофамилна къща, която се надявам скоро да осъществя напълно. Основното предизвикателство в сферата на строителството днес е да намериш коректни фирми, работещи на конкурентни цени и предоставящи необходимото качество на изпълнение. За да започна проекта, направих индивидуално проучване на пазара, консултирах се със строителни фирми и архитекти и така стигнах до Винербергер. Избрах техните продукти основно заради качеството. Силно впечатление ми направиха гъвкавостта и коректността, както и разнообразието от предлагани продукти, и възможността за комбинирането им. Определено бих препоръчал Винербергер и го правя редовно, главно заради отношението, получено от търговския представител, съветите и голямата гама продукти. Бих посъветвал хората да се консултират с търговските представители, защото те имат опита и познанията за предлаганите продукти и съответните идеи и решения за изпълнение и достигане до желания краен резултат."

 

В еднофамилната къща са вложени следните продукти:

„Откакто навлязоха на българския пазар, тухлите на Винербергер се наложиха като стандарт за иновативен продукт и качество. Въпреки че преди сме работили по нашите проекти и с друг вид градива, след първоначалния ни опит от работата с изделията, това стана предпочитан материал за изпълнението на зидариите. Инвестициите, които правим, са сравнително големи и значими и в тази връзка не можем да си позволим отстъпление от високия стандарт. Обратната връзка от нашите клиенти е силно положителна, като ние сме решени да продължаваме да инвестираме в този висок имидж на топ строител в региона.

Друга важна причина за използването на Porotherm са отзивите на майсторите на обекта, които определено предпочитат работата с Porotherm. През годините сме правили опит и с други продукти, но не можем да постигнем тези високи нива на здравина, топло и шумоизолация.

Другото ни важно изискване са точните и навременни доставки, където определено Винербергер отново е правилният партньор.

С пълна убеденост бихме препоръчали продуктите с марката на Винербергер на всички, които са решили да инвестират в първокласни тухли произведени в България. С тях те ще получат необходимия уют, спокойствие и сигурност.“

“Избрахме да работим с продукти Palio за нашия обект - изграждане на централната градска част в гр. Ардино, защото се доверяваме на качеството, стабилните цени и доставки. Особено сме впечатление от сериозното отношение на служителите на Semmelrock и качеството на продуктите. Определено бихме препоръчали работата с тях.”

„Проектът ми представлява извънградска еднофамилна къща с барбекю и озеленен двор на терен от 1.2дка с изразена денивелация.

Основно предизвикателство по време на строителството беше да се намерят качествени строителни материали, както и хората, които ги предлагат, да са компетентни и да могат да дадат най–доброто и цялостно решение за осъществяване на проекта. Огромен  проблем беше и намирането на обучени хора за работа и изпълнение, стриктно спазващи технологията за влагане на материалите.

Избрах продуктите на Wienerberger, защото имат гаранция за качество и сигурност. Отделно служителите ми оказаха компетентна помощ при всеки етап от строителството. Wienerberger има готови решения за основните етапи в строителния процес: стени, покрив и настилки. Впечатлен съм от високото качество на продуктите.“

Продуктите, които са в проекта са: Lusso Tivoli плочи, ECOgreen и Pastella паваж за тротоарите.

„Utopia Forest“ е уникален комплекс съчетаващ модерен дизайн вдъхновен от  идеята за живот в  хармонията с природата. За строителството на сградите са използвани най-съвременни и устойчиви строителни материали  и технологии. 

Управителят на комплекса споделя: “При избора на градивни елементи избрахме тухлите Porotherm,  защото са направени от напълно  естествени материали и са с доказано качество. Ние и клиентите ни се радваме на отличен микроклимат, осигуряващ напълно здравословна среда на живот.”

"Utopia Forest се намира на 15км. южно от Бургас и 19 км. северно от Созопол, в полите на "Странджа планина", непосредствено до морския плаж"

"За продуктите на Винербергер имам представа от интернет. Имаше много положителни отзиви от познати и от съседа на мястото където строих къщата. Също така получих много допълнителна информация от търговските представители в региона.

Избрах Porotherm 25 за зидарии на къщата. Използвайки голямоформатните тухли постигнах по-голям комфорт на обитаване, заради високите топлоизолационни и шумоизолационни качества на тухлите, както и ще се възползвам от силно акумулиращия ефект на зида. Убеден съм, че керамиката е строителен материал с перфектни качества. Керемидите ми допаднаха с отлична визия, голяма здравина и предлагането на цялостна гаранционна система. Не на последно място и майсторът ми препоръча продуктите. Изградих и комин на Венербергер, където заложих на високата сигурност.

Най-силно впечатление ми направи, че получих цялостни решения за стените и покрива. Зидовете станаха бързо и качествено, а за покрива получих пълна консултация при монтажа на системата на Тондах. При изграждането на комина също получихме техническа подкрепа.

Със сигурностност бих препоръчал продуктите на Винербергер на всичики, които са решили да си строят собствен дом, защото ще получат необходимия уют, спокойствие и сигурност."

„Предизвикателство бе за мен да реставрирам фасадата и покрива на моята почти 100 годишна къща.

Заложих на репутацията и качеството на продуктите на Винербергер.  Силно впечетление ми направиха керемидите на Tondach, модела Болеро в цвят антрацит. Чудесната и лесна работа с регионалния представител на Винербергер, г-н Искрен Райчев, направиха този проект на реконструкцията на покрива реалност.

Получих от Wienerberger качествени материали, обслужване и внимание. „

"Избрах продукта Porotherm 38 Izo Profi с добри топлоизолационни характеристики. Спестява допълнителната топлозолация. След личния контакт с представителите за южен централен и северен централен район останах очарован  от професионализма им и комуникацията с потенциалните клиенти.

Най-силно впечатление при работата с Wienerberger ми направи добрата организация и високото качество на продуктите. С вашия екип се работи много приятно. При нужда се получава необходимото съдействие."

"Беше предизикателство всички съседи да се обединим около идеята за реновация на покрива на нашата 45 – годишна кооперация в центъра на Стара Загора.

Дверихме се на качаството на Wienerberger и използвахме покривната система Винеам , като получихме и 33 годишна писмена гаранция. Естествено продължение  беше, след като сме избрали керемиди Tondach, да заложим и на качествата на Покривни прозорци от същия бранд.

Получхме от Wienerberger качествени материали, със съответните гаранции, обслужване и внимание от регионалния представител Искрен Райчев."

"Невероятен търговски представител, вече наш приятел…Отлично обслужване и консултации. 

Откакто Вие сте на пазара в България, ние сме били с Вас! Харесваме и популяризираме вашите продукти. Висококачествените системи за керамични стени Porotherm, позволяват на природата да влезе във всеки дом.

Препоръчвали сме Ви и ще продължаваме да Ви препоръчваме на инвеститори, проектанти, строители, колеги….За нашата компания от дълго време не съществуват продукти еквивалентни на Вашите…."

"Аз съм частно лице и заедно със семейството ми взехме решение да построим собствен дом с качествени материали. Основното предизвикателство за нас беше да намерим добри строители. Преди да започнем строежа направихме проучване и избрахме вашите продукти заради много добрата репутация.

Благодарности на г-н Петър Мандолски за отзивчивостта, добрата комуникация и обслужване."

"Искахме да изградим красив, издръжлив във времето дом, който да осигури уют и спокойствие за цялото семейство. От самото начало бяхме взели твърдо решение да не правим никакви компромиси с качеството на влаганите материали, особено тези, които касаят конструкцията, стените и покрива на къщата. 

Много силно впечатление ми направи разликата с вече остарелите, но традиционни за нашия регион малки тухлички, мисля че ги наричат „четворки“. С керамичните блокове Porotherm, стените изглеждат солидни, здрави и гладки.  Изпълнихме и цялостна покривна система Tondach с всички необходими елементи. От това не трябва да се пести, защото това ни гарантира дълъг живот на цялата покривна конструкция."

Как да споделя своето мнение и отзиви?

Стъпка 1: Изтеглете и попълнете Декларация за Авторски права, с случай, че искате да ни изпратите снимка.

Стъпка 2: Сканирайте декларацията и наименовайте файла с Вашето име и Фамилия

Стъпка 3: Попълнете формата от бутона "Споделете Вашето мнение" по-долу и прикачете нужните файлове към нея (снимки, декларация, текстове, линкове и др.)

Социални мрежи

Точки на продажба