all4roof articles hero images

20 години пълна гаранция на покрива

Как да направим информиран избор коя гаранция да изберем и какви ползи носи всяка една от предлаганите гаранции?
33-годишна гаранция за мразоустойчивост на керамичните продукти
20-годишна гаранция на некерамични покривни аксесоари, допълваща 33-годишната гаранция

 

Използвайки най-добрите суровини и с постоянното си модернизиране на своите заводи, Винербергер предлага висококачествени керамични керемиди Tondach

 

Всички продукти са сертифицирани спрямо действащите хармонизирани европейски стандарти БДС EN 1304. В гаранцията са включени всички модели керемиди Tondach и техните керамични аксесоари - крайна лява и дясна керемида, вентилационни керемиди, билни и фалцови капаци, тройник или четворник. След правилно изпълнение на конструкцията на покривна (дъсчена обшивка, летвена скара) и некерамичните аксесоари ( включени в продуктовата кошница за издаване на гаранция), Винербергер предоставя 33-годишна гаранция за Мразоустойчивост на керамиката. 

 

За да подобрим и надградим услугите, предоставени на нашите клиенти и за да осигурим още по-високо ниво на защита на Вашия дом, се създаде и 20-годишната гаранция за цялостна покривна система Tondach. Oтново напомняме, че тя допълва, а не отменя 33-годишната гаранция.  

Какво включва 20-годишната гаранция?

Какво е необходимо да направите, за да се възползвате от 20-годишната пълна гаранция

За да имате достъп до платформата All4Roof, и да може да използвате всички функционалности е нужно:
Първо: Да станете част от нашата Програма партньор
Второ: Да преминете успешно обучение за работа с нашите продукти и да получите сертификат за обучението от Винербергер
Трето: Да подпишете двустранно споразумение като Полагач с Винербергер
След минавате през горните стъпки, Вие като Полагач, вече може да се впишете в платформата ALL4ROOF и да създавате нови гаранционни заявки за Вашите клиенти и проекти.

Изисквания за издаване на гаранционен сертификат

При издаването на гаранционен сертификат и за двете гаранции, е необходимо удовлетворяването на следните изисквания:

  • Полагане на керамични керемиди Tondach
  • Полагане на керамични аксесоари Tondach
  • Изграждане на покривна конструкция, осигуряваща минималните изисквания за вентилация на покрива съгласно техническите изисквания на Винербергер
  • Използването на некерамични аксесоари за покрив Tondach

Именно в използваните некерамични аксесоари се крие разликата в изискванията и нивата на сигурност при изпълнение на гаранционната покривна система Tondach. Всички продукти са изпитани и адаптирани така че да работят като един цялостен механизъм заедно с керамичните елементи Tondach. Стъпките до получаването на подобрената 20-годишна гаранция са много малки, но от съществено значение. В продуктовата ѝ кошница са заложени няколко премиум продукта, които осигуряват допълнителна защита, не само на вашия дом, но и на вашето семейство.

В приложената по-долу таблица ясно се виждат предимствата на нашите гаранции една спрямо друга. Те се генерират изцяло в дигитална среда, има проследимост на приложените от Полага документи, с които той спокойно може да оперира по всяко едно време. Издаденият гаранционният сертификат се съхранява в профила на Полагача в Гаранционния регистър.

За да онагледим още по-добре преимуществата на 20-годишната гаранция, направихме и калкулация на един четирискатен покрив с обща квадратура на покривното покритие от 200 м2 . Избрахме модел керемида Tondach. Калкулирахме две оферти – за 33-годишна гаранция и за 20-годишна гаранция. Разликата в инвестицията е само 13%.

Нека притеглим добавените ползи спрямо предлаганата услугата. Това са само 0,16 лв/ден*по-голяма инвестиция в 20-годишната гаранция за цялостно покривно покритие спрямо 33-годишната гаранция. А сигурността и спокойствието в комфорта на вашия дом, която получавате, не може да бъде калкулирана и остойностена с числа.

*Калкулирано за период от 20 години. За период от 33 години е 0,10 лв/ден без ДДС

20-годишната пълна гаранция и 33-годишната гаранция за мразоустойчивост на керамичните елементи са част от Гаранционния регистър в платформата All4Roof (всичко за покрива). Сертифицираните ни полагачи могат да пуснат заявка за една от двете гаранции по всяко време, след придобиване на достъп до системата. Научете повече подробности за All4Roof:

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още за ALL4ROOF

Търсене на дистрибутори