Цени за материали за покриви

Много опции за Вашия нов покрив

Уважаеми клиенти, тъй като цените на керемидите варират спрямо модел, цвят, населено място, прилежащи аксесоари и други критерии, които могат да варират много и зависят от постоянно променящи се фактори като цени на горивата например, сме разработили за Вас няколко начина да намерите необходимите Ви цени, за да имате надежден и адекватен бюджет за Вашето ново начинание - изграждане на нов покрив или ремонт на стария. Ето в няколко стъпки, как можем да сме Ви полезни. 

1. Цени на керемиди

Ценова листа Tondach
Ценова листа Tondach

можете да изполвате нашия калкулатор отдолу, за да пресметнете своите разходи за цялата покривна система Tondach.

След като изберете модел керемида и цвят, трябва да посочите населеното място, за където са Ви необходими продуктите. С натискането на бутона "Покажи", ще получите информация за цената на основната керемида, доставена до най-близката ни точка на продажба спрямо избраната от Вас локация. Моля имайте предвид, че ако нямаме точка на продабва в точно избраното от Вас населено място, може да се наложи калкулация на допълнителен транспорт, която ще получите от избрания от Вас дистрибутор в съседните точки на продажба.

2. Цени на аксесоари за покрив

Ценова листа покривни аксесоари Tondach
Ценова листа покривни аксесоари Tondach

За да получите актуална цена на всички останали прилежащи елементи за един здрав и надежден покрив - керамични и некерамични аксесоари, моля изберете бутона "Виж цялата система". Там ще намерите единичните цени на всеки елемент от системата. Колко елемента от вид за Вашия покрив можете да изчислите чрез нашите калкулатори за покрив и лесно да изчислите бюджета си за Вашия нов покрив. Не подценявайте тези аксесоари. Те са критично важни за дълготрайността на Вашия покрив и липсата на един или повече може да компрометира покрива Ви като цяло. Повече за ролята на различните аксесоари при изграждането на покрива по правилния начин, можете да прочетете в нашата секция "Решения за покриви"

3. Запитване за безплатна калкулация

Architect inspecting clay roof or facade tile (Bellus, Facatile) at a meeting room with Wienerberger employee, Fast Forward Commercial Excellence
Консултация за покрив и калкулации

Ако пък всички тези цифри, сметки и калкулатори Ви се виждат сложна работа, оставете я на нас! Вашият нов покрив е сериозно начинание и обикновено изисква усилия и ресурси, време и познания да се съобразят всички аспекти от изграждането му. Това е голяма отговорност и затова с готовност ще Ви отменим в това бреме на проучване, разпитване, изчисления и сметки. Доверете се на нашите специалисти! Само попълнете по-долу изходните данни на своя покрив и ние ще направим пълни калкулации на наобходимия материал за покрива Ви. 

Ако все пак искате да Ви направим индивидуална количествено стойностна сметка на материалите за Вашия покрив, можете да попълните формата долу и ние ще Ви изпратим пълната калкулация.  

4. Запитване за реимбурсивна платена калкулация

Ако не разполагате с изходни данни за Вашият покрив, но имате проект на новия си покрив, не се безпокойте, ние ще Ви помогнем и с това. Като допълнителна платена услуга, можем да изчислим необходимите количества за изграждане на покрива със цяластно системно решение Tondach от различни носители и да изготвим количествено - стойностна сметка и оферта с желания от Вас модел:

  • Калкулация на покрив от хартиен чертеж = 100 лв. без ДДС
  • Калкулация от PDF = 75 лв. без ДДС
  • Калкулация от DWG = 50 лв. без ДДС (файлът трябва да е свален на версия на Autocad 2014 или по-ниска)

Обичайният срок за извършване на услугата пресмятане на покрив е 5 работни дни и започва да тече след писмено потвърждение от избран от Вас дистрибутор (Точки на продажба) от Вашия регион и депозиране на съответната сума, за която ще Ви бъде издадена фактура от същия.

Моля, обърнете внимание, че съответната сума за калкулация, ще Ви бъде възстановена от същия дистрибутор, единствено при закупуване на системно решение Tondach от офертата, съдържащо поне керамични керемиди и аксесоари, подпокривно фолио и вентилационна лента за било. Тази сума ще Ви бъде приспадната от фактурата за покупка на продуктите.

За да Ви бъде приспадната сумата за пресмятане на покрива е нужно да изпратите сканирано копие от фактурата за покупка на продуктите на мейла, който е в офертата.

И ако това не е достатъчно, винаги можете да се обърнете към нашите регионални търговски представители за допълнителна консултация или да се посъветвате с нашите продуктови мениджъри

Социални мрежи

Точки на продажба