all4roof articles hero images

33 години търговска гаранция Tondach

Вероятно вече сте се запознали с много причини да се доверите на продуктите Tondach. Всяка от тях е достатъчен самостоятелен аргумент, но една прави особено впечатление - гаранцията за качество

Винербергер застава зад името и качеството на продуктите си като им дава 33 години пълна гаранция.

Гаранция
Запазен знак за 33 години гаранция

Във времената на бързооборотните стоки и постоянното лансиране на нови модели и видове продукти, производителите рядко отделят нужното внимание на търговската гаранция, която дават на своите клиенти.

Глината е естествен материал, познат и използван от столетия и се отличава с издръжливост и дълготрайност.

Керамичните керемиди са така устойчиви и заради изпичането им при температура над 1.000°C. В допълнение повърхността им се обработва по специален начин, така че всяка от тях да устоява дори на екстремни климатични условия. Сама по себе си глената е достатъчен гарант за дълготрайност на материала. За да имаме напълно функционален покрив, обаче е важно да го изградим така, че всеки компонент да работи в едно с останалите.

Затова Винербергер се ангажира да осигури 33 години гаранция за мразустойчивост на керемидите, само когато са положени чрез системния подход на цялостния покрив. 

За да получите своята 33 годишна гаранция трябва да се обърнете към Оправомощен майстор, който има право да издава 33 годишната гаранция За Вашия покрив от името на Винербергер. 

 

Задължителни компоненти за 33 годишната гаранция на Винербергер

33 годишната гаранция се предоставя само от Оправомощен полагач на Винербергер и само при вложени задължителен набор от керамични и некерамични аксесоари, които да осигурят правилно работещ покрив и неговия дълъг живот.  След правилно изпълнение на конструкцията на покривна (дъсчена обшивка, летвена скара) и некерамичните аксесоари ( включени в продуктовата кошница за издаване на гаранция), Винербергер предоставя 33-годишна гаранция за Мразоустойчивост на керамиката. Какво включва този набор?

  • Керамични аксесоари

Билни и начални капаци, тройник или четворник, вентилационни керемиди;

  • Некерамични аксесоари

Подпокривно фолио (пародифузна мембрана) Tondach, летводържатели, вентилационна лента за било, скоби за капаци, снегозадържащи елементи (скоби или решетки), обшивка около комин (заедно със завършващ профил), елементи за вентилация при стрехата, защитна мрежа против птици, улама с уплътняващ елемент, надулучна пола;

  • Конструкция на покрива

Конструкцията на покрива, вкл. летвената скара, полагането на подпокривното фолио, както и необходимата вентилация и снегозадържане на целия покрив трябва да съответства на нормативните изисквания и стандартите за качество, на общоприетите правила за монтаж в тази област, както и на изискванията съгласно техническата документация на дадените технически насоки и указания;

Гаранционна карта можете да заявите към Вашия Оправомощен майстор-полагач, който ще положи покрива Ви.

Две възможни причини за необходимост от подмяна

Майстори
Подмяна на керемиди
  • В случай, че в рамките на 33 години след закупуване на керемиди и керамични аксесоари се докаже по надлежен ред, че те не отговарят на продуктовия стандарт БДС EN 1304:2013, Винербергер България ЕООД се задължава да подмени безплатно всички повредени керемиди и керамични аксесоари.
 
  • За същия период има и допълнителна гаранция за всички керемиди, за които по неоспорим начин се установи, че имат щети от замръзване, дължащи се на некачествен материал. 

Запознайте се с общите условия на желаната от Вас гаранция!

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Социални мрежи

Точки на продажба