Кариери

Нашите служителите са ключовият фактор за успех.

С тяхната квалификация, отдаденост и мотивация те определят бъдещото развитие и конкурентоспособността на групата Винербергер. Ние търсим хора със силна персонална отдаденост и страст към работата си, които могат да мислят и действат като организатори. Очакваме служителите ни да предлагат решения и да имат силно развито чувство за професионална отговорност. В замяна ние им предлагаме справедливо и мотивиращо възнаграждение, атрактивни стимули, възможност за активно участие в развитието на компанията и оптимални условия за най-доброто професионално представяне и личностно развитие.

Предлагаме на служителите си широка гама от вътрешни и външни обучителни възможности като продуктови презентации, участие в работни групи по проекти и технически семинари.

Отворени позиции

Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Абониране за бюлетин

Получавайте информация за новите ни продукти, промоции, игри и интересни статии!

Служителите за компанията

Сигнализирай за нередности

Наше задължение е да популяризираме корпоративна култура, която отразява нашите принципи. Това включва задължението  на всички, които отговарят за спазване на правилата във Wienerberger, да гарантират, че политиките и процесите са въведени и се съблюдават. 

Ако имате основание да подозирате, че нашите стандарти на поведение са нарушени или пренебрегнати, не се колебайте да говорите! Wienerberger насърчава всички свои служители, доставчици и партньори да докладват за всякакви потенциални нередности, нарушения или неспазване на нашия кодекс за поведение!

 

Социални мрежи

Точки на продажба