Пакет PREMIUM

Bradstone Travero система за стени и огради
Umbriano плочи светъл гранит
BG_MKT_PHO_CPS_PAV_SEM_Rayos_cappuccino.jpg.jpg

Проектирай двора и градината с продукти на Semmelrock

Този пакет е изключително подходящ за случаи в които разполагате с геодезическо заснемане на пространството, което искате да се проектира, но не разполагате с DWG подложка. Тук на помощ идват нашите ландшафтни архитекти, които ще изготвят проекта с избраните продукти, така, както ще бъде изпълнен в последствие на терен. 

Пакет PREMIUM ще Ви даде възможност да получите планова композиция на алеите и площадките /алейната мрежа/ с избраната от вас настилка Semmelrock с растер, изцяло адаптиран към размерите на алеите. 

Какво е необходимо да ни осигурите:

Платена услуга

 • Геодезическо заснемане на имота в DWG формат с нанесени всички ключови точки от обекта,  коти, денивелации, растителност и други характерни особености, с които трябва да се съобразим.
 • Информация за избраните от Вас продукти и решения Semmelrock.

Какво ще получите:

Платена услуга

 • Два варианта на 2D пълноцветен чертеж в .pdf формат с  нанесени всички избрани от Вас продукти.
 • Количествена сметка, която включва избраните от Вас продукти.
 • Трасировъчен чертеж и препоръчителни детайли за полагане и монтаж.

Цена: 

За обекти над 100 m2 цената на услугата е  1,70 лв/m2 без ДДС за цялата площ на имота, а не само на разработваното пространство.

За обекти до 100 m2  се заплаща еднократна такса в размер на 170 лв без ДДС, която не се възстановява на клиента.

Какво не включва пакетът PREMIUM?

Допълнителни условия

 • Пакетът предлага възможност само за един вариант на проект, като при необходимост е възможна само една минимална промяна, след направена консултация с проектанта. При проявен интерес от страна на клиента е възможно разработване и на други варианти на адаптацията срещу заплащане. Сумата се определя от размера на площта за всеки отделен вариант.
 • Услугата  НЕ включва: Заснемане на обекта; Оразмеряване на терена; Изготвяне на чертеж за озеленяване; Видов състав на растителност; Чертеж за напоителни системи.
 • При тази услуга, поради липса на геодезическо заснемане, проектът не може да бъде съобразен с конкретните форми на релефа, наличието и местоположението на канализационни тръби, водопроводи, изгребни ями, шахти и др., намиращи се в рамките на разработвания терен. В случай на разминаване с действителните параметри на терена, функционалността на площта и избраният продукт отговорността изцяло се поема от клиента.

Как да заявите проект?

Приемане на заявка

 • Изпратете заявката си на Ioanna.aleksieva@semmelrock.com или на office.bg@wienerberger.com / или като попълните формата по-долу.
 • Служител на компанията ще се свърже с Вас за да обсъдите детайли по проекта.
 • След получаване на авансово плащане на 30% от стойността на проекта започва работата по Вашия проект.  
 • Срок на изработка:             
 1. За площ до 200 m2-  10-20 работни дни
 2.  За площ над 200 m2 – 20-40 работни дни                                             

Все още имате колебания и не може да изберете подходящия за Вас пакет?

В случай, че все още не може да изберете подходящ за Вашия проект пакет и имате нужда от консултация с нашите ландшафтни архитекти, може да ни посетите на място в  Мострената градина на Semmelrock. За целта е необходимо да запазите предварително час. Така, нашият ландшафтен архитект ще бъде на Ваше разположение, а Вие ще можете да зададете спокойно всички въпроси, които имате за продуктите или проекта. 

Мострена градина Semmelrock

Мострена градина Semmelrock

Социални мрежи

Точки на продажба