Pastella паваж - Продуктова фамилия

Добавете малко чар в градината

Няколко идеи как да превърнете градината в отражение на своя характер

От къде да започнете?

Първо добавете цвят в пътеките:  Как да го направите?  Например добавете като завършек на вашата алея кант, който контрастира с основния цвят на настилките. Изберете цвят който е любим за Вас и ще внесе настроение в градината.

Добавете чар в градината

Ако предпочитате натуралната красота на природата, можете да оформите пътеките само с няколко плочки и широки фуги, които ще изпъкнат на фона на естествен чакъл, декоративни камъни или трева. Зависи само от вас.

Добавете чар в градината

Персонализирайте настилката, има различни начини да оставите своя отпечатък. Тук не коментираме многобройните възможности, които можете да намерите на пазара и буквално да оставите отпечатък върху настилката в двора, от дланите си или тези на децата, можете разбира се да отбележите и стъпалата си, но нашите предложения са малко по-различни, например:

Направете акцент, очертайте зона за игра на дама или градински шах, използвайте настилките като своебразна палитра за да декорирате терасата или верандата, площадките в двора…

Добавете чар в градината

Създайте свое изкуство –  използвайте свои неща от ежедневието за да придадете очарование на своето място, например старите играчки на децата могат да се превърната във висяща украса около люлката или пясъчника в двора. Превърнете старите съдове в саксии за цъфтящи цветя или билки, които да поставите покрай пътеката или в беседката, до барбекюто, покрай парапета на терасата… всичко зависи изцяло от вас.

Добавете чар в градината

Направете от градинското оборудване декоративен елемент.  Например градинската чешма може да изглежда наистина красиво, поставете нестандартен подвигнат клоц за цъфтящите сезонни растения, за да ги отделите от тревата и да им осигурите нужната почва или декорирайте зоната за компостиране оформете я така, че да стане част от пейзажа.

Добавете чар в градината

Не се страхувайте да смесвате елементи с различна функционалност. Комбинирайте структурите и цветовете така, че да добавите своя чар в пространството което Ви заобикаля. Не забравяйте, че това е Вашето кътче за игра, забавления, спокойствие или почивка, а може би всичко това … и не само за вас.

Pastella настилка

Nordic Maritime плочи

Log  траверса

Bradstone Milldale система за стени и огради

Bradstone Milldale плочи

Appia Antica настилка

Bradstone Madoc система за стени

Bradstone Travero система да стени и огради 

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба