Castello antico
Castello antico smokey brown
Castello antico volcanic mist
Castello antico pumpkin shake

Идеи за рустик дизайн в градината

За да имате градина в стил рустик трябва да наблегнете на естествения дизайн на елементите в екстериорното оформление

Независимо дали искате да оформите градината на прекрасна селска къща в стил шаби шик или отдалечена хижа в гората има няколко ключови елемента, от които се нуждаете, за да пресъздадете очарованието на този така популярен през последните години стил. И тъй като, настилката е неразделна част от цялостното излъчване на градината, за да Ви подкрепим по пътя на реализацията на мечтаната от Вас градина в  стил рустик, предлагаме няколко насоки каква настилка е подходяща за да създадете цялостен  ансабъл в градината в стил рустик.

Елементи на дизайна

Ключът към чара на рустик стила е в детайлите. Текстурите са реплика на естeствени елементи като дърво и камък, в палитрите преобладават леки и естествени цветове, а в цялостният дизайн се забелязва изобилие от допълващи елементи, всички те в очарователна комбинация,  за да се насладите на Вашата градина.

Елементи на настилката

Цветове и повърхности

Цветовата палитра е предимно естествена.

Палитрата със земни тонове създава усещане за топлина и уют. Тя вдъхновява със своята гостоприемност и усещане за непреходност. Възможностите за комбинации от цветове и повърхности са неограничени, а това от своя страна  дава свобода да подходите креативно и с въображение. Цветовата палитра се движи към неутрална, но същевременно оставя място за смели решения. Оранжевите, кафявите и сивите тонове са често срещани и благоприятстват топлината в цялостното оормление на пространството.

Формати

Комбинация от различни формати

Миксът от различни формати е съществен елемент при оформлението на пътеките, верандата, зоната с барбекюто в градината в рустик стила. Съчетанието на разнообразни формати в растера ще доближи максимално визията до усещането, което създават естествените камъни, които се различават по своите форма и размери. 

Текстура

Умишлено състарена повърхност

Няма нищо, което да се сравни с красотата на природата, но с малко въображение и вдъхновение можете да запалите искрата на това единствено по рода си величие точно в собствения си двор, именно с помощта на настилка в стил рустик. Грубо обработените покрития предават сурова красота, която често бива допълнена от камъни и забележително наподобяващи дърво текстури. Настилката в която преобладават “следите на времето” e чудесен начин да впишете пътеките в цялостното оформление на градината в стил рустик.  Неравномерните кантове и  “очукани” ръбчета на паветата са търсен ефект. В комбинация с меланжираните тонове и одраскванията по повърхността, настилката сякаш се превръща в преносител на носталгия по отминали времена. Симбиозата от различните елементи на текстурата по своеобразен начин пресъздава духа на отминали времена и романтичното усещане за пространството. 

Допълнителни елементи

Сегментирайте пространството в градината с помощта на очарователна подпорна стена, която съответства на екстериора на Вашия дом. Леко контрастиращи, но същевременно допълващи плочи, като плочите от серията Bradstone могат да откроят зоните с различни приложения - като например пространството около басейна или плочо пътеката. Допълнете ги със стъпала и подходящо огнище

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Мострена градина Semmelrock

Мострена градина Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба