Bradstone Log траверса

Как да се погрижим за оформлението на заобикалящата ни среда?

Погрижете се за природата, използвайки настилки защитаващи от ерозия.

Често поставяме оценка на едно пространство водени само от хармоничната му, цялостна визия. А в тази хармония влизат множество мащабни и по-малки елементи. От озеленяването, основните сгради и специфики на терена, през всички допълнителни  характеристики на пейзажа, които са създадени допълнително,  като вътрешни дворове, площадки, беседки, градински огнища, мини езерца или беседки и огради. Тези функционални елементи, подобряват пейзажа, като добавят визуална привлекателност,  улесняват разделянето на площта на отделни зони и очертават граници.

Bradstone Milldale сив меланж
Bradstone Milldale сив меланж

Как да направим по-впечтляваща нашата гадина и едновременно с това да се погрижим за околната среда, подобряване на микроклимата и комфорта на живот? Защо да не започнем от настилките?

Оставете градината да диша!

Бетонните настилки предлагат разнообразен дизайн и осигуряват качествено решение с грижа за околната среда, защото не "запечатват почвата".Оформете градинските пътеки, площадки и алеи с паважът ЕCOgreen или използвайте модерни голямоформатни плочи, като ги монитрате на ‘’широка’’ тревна фуга, а защо не вместо трева да използвате и декоративен чакъл. При препоръчителния метод на полагане, познат още като „сух монтаж“, изделията се полагат върху предварително подготвената  основа без допълнителни свързващи (залепващи) разтвори. Запълването на фугите се прави с трошен кварцов пясък, в резултат на което дъждовната вода се просмуква през фугите и в малки количества, дори през настилката, като по този начин се връща обратно в почвата и я запазва от ерозия, а едновременно с това се запазват и подпочвените води. Запазването на термичния комфорт и екологичното равновесие в градската еко-система пряко се влияе не само от запзаването на влагата, но и от озеленяването. За да се намери практично решение на проблема с изчезващата „зеленина“ в градските условия 

Ecogreen сив цвят
Ecogreen сив цвят
Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба