AirPave Malaga, cala

Никога не е късно да планирате мечтаната градина

Градината е като жив организъм, който се развива непрестанно и винаги можем да допълним с нов клоц за билки, красива декоративна стена или огнище, около което да прекарваме време със семейство и приятели. В края на лятото може би вече обмисляте ремонта на пътеките или търсите вдъхновяващи идеи за Вашата тераса или зона с барбекю за следващата пролет? Попаднали сте на правилното място.

Ако до този момент не сте успяли да се запознаете с новите ни продукти през този сезон, каталога Идеи за градина 2022 Ви очаква. На неговите страници ще откриете оригинални предложения за всеки стил. В каталога има още практически съвети и предложения за реализация с нашите паважи, плочи, оградни системи и много аксесоари, с които ще придадете завършен вид на Вашия проект. Ако се нуждаете от съдействие на специалист, запазете си удобен час за консултация в нашата мострена градина тук. Той ще ви разкаже за продуктите и възможността да Ви изготви CAD проект с нашите продукти.

Katalóg Semmelrock 2022

Dokonalý dizajn vonkajších priestorov

 • Objavte harmóniu dlažieb.
 • Vytvorte si ideálny priestor s rodinami produktov Semmelrock. 
 • Spoznajte krásne dizajnové nápady a inšpirujte sa našimi novinkami.

 

>> PREZRIEŤ ONLINE

Каталог Semmelrock 2022

Перфектен дизайн на външните пространства

 • Продуктови фамилии за цялостен дизайн
 • Луксозни повърхности
 • Екологични решения
 • Технически данни и указания за продуктите

Разгледайте новите ни продукти сега

Тази година разширихме портфолиото си с продукти, подходящи за модерен, рустикален и средиземномроски дизайн.  Добавихме и избрани цветови варианти на вече утвърдени продукти. Можете да се вдъхновите и от новите стилни плочи CARAT, които внасят елегантност и модерен вид на вашата тераса. Имаме  добри новини и за тези, които се интересуват от нова ограда или градинска стена. 

La Linia combi паваж

Светъл гранит

Две в едно! Класическата визия на гранит в нов комби формат. Неповторимото излъчване с елегантен отблясък на мраморни частици няма да остане неоценено от любителите на стилното оформление. Възможността да комбинирате трите размера в интересен растер е изцяло във Ваши ръце. С него ще добавите оригиналност към елегантната визия и Вашата градина ще бъде като никоя друга.

Ново

Granitto плочи

Светъл и сив гранит

Оригиналният дизайн с визия на гранит ще внесе във всяко пространство елегантно излъчване. Системата PaveLock - Einstein ги прави подходящи и за зони с автомобилно натоварване. Комбинирайте двата цвята светъл и сив гранит в хитовото през този сезон преливане на тонове и Вашият проект ще бъде образец за модерен ландшафтен дизайн. 

Ново

RAYOS плочи

Капучино

Комбинацията от ефектна меланжирана повърхност и издължен формат превръща плочите RAYOS в перфектно решение за Вашия проект. Благодарение на системата PaveLock- Einstein RAYOS  са подходящи и за зони с автомобилно натоварване, като подхода към гаража на дома. 

Ново

CARATvertino

Сребристо сив, кремаво бял

Елегантни плочи с непреходен дизайн. Големият формат и фините цветови нюанси подхождат на всяка модерна архитектура. В комбинация с различни видове дизайни ще създадете атрактивна визия на вашия екстериор. Новите плочи CARAT допълват миналогодишната новост - плочите CARATfinezza, CARATmondego и CARATsantino.

Ново

Airpave

Salero Terrazzo, Malaga

Новите плочи от серията AirPave запазват вечната елегантност на класическата терацо и мраморна визия и отговарят на съвременните изисквания за дизайн на тераси и градински пътеки.

Ново

Bradstone Mountain block система за стени

Пясъчник

С визия на естествен камък, позволява Ви да изграждате прави или кръгли стени, да свързвате отделни блокове на сухо и чрез лепене. Продуктовата линия Mountain Block може да се използва в градини, на тераси, стени или ограждащи цветни площи.Новият цвят на стената - пясъчник е подходящ за комбинация с продуктовата фамилия Bradstone Old Town - пясъчник.

Ново
Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Прочетете още за настилки Semmelrock

  0Резултати

  Търсене на дистрибутори