Granitto, светъл гранит

Никога не е късно да планирате мечтаната градина

Градината е като жив организъм, който се развива непрестанно и винаги можем да допълним с нов клоц за билки, красива декоративна стена или огнище, около което да прекарваме време със семейство и приятели.

Ако до този момент не сте успяли да се запознаете с новите ни продукти през този сезон, каталога Идеи за градина 2023 Ви очаква. На неговите страници ще откриете оригинални предложения за всеки стил. В каталога има още практически съвети и предложения за реализация с нашите паважи, плочи, оградни системи и много аксесоари, с които ще придадете завършен вид на Вашия проект. Ако се нуждаете от съдействие на специалист, запазете си удобен час за консултация в нашата мострена градина тук. Той ще ви разкаже за продуктите и възможността да Ви изготви CAD проект с нашите продукти.

Katalóg Semmelrock 2022

Dokonalý dizajn vonkajších priestorov

  • Objavte harmóniu dlažieb.
  • Vytvorte si ideálny priestor s rodinami produktov Semmelrock. 
  • Spoznajte krásne dizajnové nápady a inšpirujte sa našimi novinkami.

 

>> PREZRIEŤ ONLINE

Идеи за градина 2023

Идеи и съвети за дизайн на перфектни външни пространства

  • Продуктови фамилии за цялостен дизайн
  • Луксозни повърхности
  • Екологични решения
  • Технически данни и указания за продуктите
Ново

Разгледайте новите ни продукти сега

Тази година разширихме портфолиото си с продукти, подходящи за модерен, рустикален и средиземномроски дизайн.  Добавихме и избрани цветови варианти на вече утвърдени продукти. Можете да се вдъхновите и от новите стилни плочи CARAT, които внасят елегантност и модерен вид на вашата тераса. Имаме  добри новини и за тези, които се интересуват от нова ограда или градинска стена. 

La Linia Grande плочи

Светъл гранит

Концепцията Semmelrock Concept ни вдъхнови да потърсим решение с голям формат и елегантно излъчване, но подходящо за зоните с автомобилно натоварване. Плочите La Linia Grande са изключетелно елегантни,  въпреки впечатляващите размери от 120x80x10, 120x40x10 и 60x80x10 cm. Мраморните частици в повърхностния слой превръща плочите с дебелина 10 cm в елегантно бижу, което няма да остане неоценено от любителите на стилното оформление. Възможността да комбинирате трите размера в интересен растер е изцяло във Ваши ръце. Благодарение на системата Еinstein-Pavelock се съчетава и с фамилиите City Top Plus, Granitto, Rasyos. La Linia Grande допълва стилистично настилката La Linia combi и La Linia плочи, така че  различните зони в пространство, независимо от тяхната функционалност и степен на натоварване, да бъдат оформени в един стил.

Ново

Granitto плочи

Светъл и сив гранит

Тази година допълнихме серията с нови формати 120x80x10, 120x40x10 и 60x80x10 cm Оригиналният дизайн с визия на гранит ще внесе във всяко пространство елегантно излъчване. Системата PaveLock - Einstein ги прави подходящи и за зони с автомобилно натоварване. Комбинирайте двата цвята светъл и сив гранит в хитовото през този сезон преливане на тонове и Вашият проект ще бъде образец за модерен ландшафтен дизайн. 

Ново

Castello Antico паваж

pumpkin shake, smokey brown, volcanic mist

Комбинацията от ефектна меланжирана повърхност и допълнителната обработка на повърхностния слой превръща паважът Castello Antico в перфектно решение за Вашия проект в стил рустик. Моделът подходящ и за зони с автомобилно натоварване, като подхода към гаража на дома, например. Двата формата предполагт възможност за интересни растери, с които всяка веранда ще се превърне в любим място за отмора.

Ново

La Linia плочи

светъл гранит

Елегантни плочи с непреходен дизайн. Големият формат 80x40x4,2 cm и класическата визия на гранит подхождат на всяка модерна архитектура. В комбинация с различни елементи в дизайна ще създадете атрактивна визия на вашия екстериор. Новите плочи La Linia допълват сериите  CARAT  - плочите CARATfinezza, CARATmondego и CARATsantino и La Linia - паважът La Linia combi и La Linia Grande.

Ново

Bradstone Old Town

меден кестен

Новят цвят от серията Bradstone Old Town запазват духа на Средиземноморски стил, отличаващ се с топли земни тонове. Към комплекта плочи ще откриете и допълнителните елементи, като бордове за басейн, стъпало и бордюр.

Ново

Lusso Tivoli стъпало

кремаво бял и сребристо сив

С визия на травертин, позволява Ви да направите елегантен преход между различните нива в градината. Продуктовата линия Lusso Tivoli включва и плочи, а заедно с елементите за изграждане на стъпала може да се използва успешно в градини решени в  класически или  рустик стил.

Ново

SemDrain

Линейни отводнители и аксесоари

Всеки проект се нуждае от подходяща система за линейно отводняване. На Ваше разположение са линейните отводнители SemDrain с тяло от полипропилен и различни модели решетки - електрогалванизирана стомана, чугун, поцинкована стомана, PAGF , както и акесоари към тях - крайни тапи, щуцери, конектори, ревизионни шахти. Линейните отводнители SemDrain се предлагат в класове A15, B125, C250 и D400.

Ново
Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба