Icons of questionmarks (headers) for our FAQs articles.

Често задавани въпроси за избора на настилките

Възможностите за оформление на частни и обществени пространства с продукти на Semmelrock може да разгледате в нашата Изложбена зала.

Това се постига лесно с продуктите с логото Semmelrock Concept. Те имат еднаква повърхност и различна функционалност. Предлагаме избор от настилки и плочи, които се съчетават с допълнителни аксесоари, които ще придадат завършен вид на Вашата градина - стъпала, бордюри и системи за стени и огради.

Концепцията обхваща продукти с еднаква структура на повърхността и различна функционалност. Като ги комбинирате, ще създадете напълно завършена и хармонична среда.

Проекти, реализирани с наши продукти, са представени в сектор Рeферентни проекти- тук.

В мострената ни градина може да видите на „живо“ продуктите. Те са положени в естествена среда и може да се докоснете до тях, за да усетите атмосферата, която създават. Мострената градина се намира на „Подбалкански път“- шосе 6 (E871), община Елин Пелин, преди отбивката за с. Григорево. Повече тук.

Semmelrock предлага богата гама от различни структури на повърхностния слой и цветове. Повече може да разберете тук.

За Ваше улеснение създадохме филтър за продуктите. Изберете критериите и той ще Ви предложи подходящите за целта продукти.

Компанията предлага продукти с различни приложения. За да изберете подходящия продукт, на първо място трябва да се съобразите с  неговото предназначение. Ако се предвижда в участъка да има автомобилно натоварване, препоръчваме полагане на паваж. Плочите са продукт, който препоръчваме да се използва само при пешеходно натоварване. За Ваше улеснение използвайте търсачката на продукти. 

Продуктите без фаска могат да бъдат с различна допълнителна обработка на кантовете. Сериите с антична визия имат вълнисти или очукани кантове.

Това е патентована система за пълно свързване и интегрирана сигурност срещу разместване на паважа. Повече може да видите тук.

Фирма „Земелрок Щайн унд Дизайн“ ЕООД гарантира устойчивостта на замръзване и луга на всички декларирани продукти, съобразно стандарта  БДС EN 1338, БДС EN 1339, БДС EN 1340.

В общия случай бетоновите изделия притежават достатъчна сигурност срещу подхлъзване при положение, че повърхността не е била обработвана допълнително. Продуктите с т.нар. бетонова повърхност притежават коефицент на хлъзгане SRT=45 и нямат нужда от допълнителни изпитания.

Подходящи са паважите, като тяхната дебелина трябва да бъде съобразена с вида на натоварването. При лекотоварни автомобили до 3,5 тона препоръчваме дебелина на настилката 6 cm, при тежкотоварни автомобили препоръчваме дебелина 8 cm, а при интензивен трафик дебелина 10 cm.

Цветове и формати извън включените в настоящия продуктов каталог и стандартна продуктова гама могат да бъдат произведени по поръчка при спазване условията на производителя и при допълнително договаряне.

Цена на продуктите можете да намерите при нашите дистрибутори, търговски представители, като посетите нашата мострена градина или като се свържете с нас на 070015477. Може да закупите желания от Вас продукт от нашите дистрибутори в цялата страна. Ценовата листа е публикувана тук.

Основната разлика между паважи и плочи е в тяхната дебелина, а от там и в тяхната функционалност. Изборът на оптимална дебелина на паветата зависи от натоварването на участъка. Паважите са подходящи за участъци, където освен пешеходно има и автомобилно натоварване. Трябва да се има предвид, че при натоварване до 3,5 тона паважът е препоръчително да бъде 6 cm, над 3,5 тона минимум 8 cm, а при интензивен трафик препоръчваме 10 cm. Плочите са приложими за зони с  пешеходно натоварване.

Може да закупите желания от Вас продукт от нашите дистрибутори в цялата страна. Изберете във филтъра удобната за Вас локация и изберете дистрибутор. Всички дистрибутори са  тук.

Комбинираната форма съдържа определен брой елементи с различни формати, които се произвеждат едновременно и са достатъчни за покриване на площ  от 1 кв.м, без да се налага излишно рязане.

Продуктите на Semmelrock носят знака за качество CE, който се основава на извършенитe тестове съгласно действащите стандарти за качество БДС EN 1338, БДС EN 1339, БДС EN 1340.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба