City Top комбиниран формат - сив

Комбинираните формати - ново измерение за вашия проект

Същност на комби форматите

Ако сте решили да инвестирате в дизайна на външното пространство около сградата и търситe оригинално решение, помислете върху възможностите които предлагат комби форматите.

Продуктите, предлагани в комбиниран формат, са разработени с цел да създадат най-добрата гъвкавост на пространството, което следва да бъде покрито с настилка.

Екипът на Semmelrock разбира потребността от уникален подход към всяко кътче, съобразно неговата функционалност, ето защо продуктовата гама включва голямо разнообразие от комбинирани формати с модерен дизайн, подходящи за зони с различни натоварвания. Независимо дали търсите паважи или плочи за пътеките, терасата, верандата, зоната около басейна, барбекюто или подхода към дома, комбинираните формати притежаващи разнообразна визия и оригинален дизайн ще създадат комфорт и уют във Вашето любимо място на открито.

Съставени от различни по големина елементи, но с една и съща визия на повърхността, комбинираните формати предоставят голям брой вариации на редене, като същевременно постигат единство по отношение на визията.

Всеки елемент е създаден спрямо размерите и формите на останалите, така че всички серийни части да паснат заедно, както е предвидено. Сменяйки мястото и посоката на различните елементи, може да се покрие всяка площ като основното предимство е минимизирането на технологичната фира поради вариативността на отделните формати.

Комбинираните формати разгръщат потенциала на площта, придавайки индивидуален характер и усещане за идентичност. Това дава възможност за множество креативни решения според конкретното приложение на обекта.

Всяко естетическо възприятие може да бъде удовлетворено, чрез повтаряемост на отделни геометрични фигури или артистичен прочит на различни комбинации от размери.

Все по-голямата гама от продукти създадени в комбиниран формат, предоставя и по-големи възможности за размери, които да са максимално близки до нуждите на конкретния клиент и специфичните размери на всеки обект.

В зависимост от това дали във Вашия проект преобладават строго геометрични линии или пейзажно оформени пространства с наличие на дъговидни и кръгови участъци, нашата гама от продукти е готова да отговори и на най-претенциозните изисквания за ландшафтни оформления.

Модели за полагане на комби форматите

Стъпка 1

Създайте модел

Създайте своя уникален повтаряем модел, който най-добре отговаря, както на естетическите изисквания, така и на характерните размери на пространството. Уверете се, че общата форма се повтаря преди да продължите към следващата стъпка.

Стъпка 2

Запълнете шаблона

Запълнете формата на шаблона, като повтаряте основната фигура. Имайте предвид, че дори и леки размествания в позицията на някои от елементите, могат драстично да променят външния вид на шаблона.

За да улесним този процес за Вас, създадохме различни комбинации от растерни схеми с приложена разходна норма към всяка една от тях.

Повече от нашите предложения можете да видите тук:

Производство на комби формати

Благодарение на производството и доставката на различни формати в един палет, процесът на логистика и монтаж е оптимизиран максимално, което значително намалява разходите за изпълнение на проекта. За постигане на равномерност на цвета на повърхността е добре да се вземат отделни продукти от няколко палета успоредно и да се поставят правилно, с горната повърхност нагоре. Това ще предотврати появата на нежелани крайни резултати. По отношение на производствения процес, комбинираните формати съкращават значително времето и оптимизират процеса, така че да се изработват не един, а няколко различни размера едновременно.

Приложение на комби форматите с продукти от гамата на Semmelrock

И за да постигнете идеалния завършек на пространството около настилката, можете да фиксирате с PVC профил Steinfix, благодарение на който ще постигнете оптимално ценово решение и бързи срокове на изпълнение.

Директният преход към трева, декоратвни камъни или мулч ще осигури не само перфектна визия, но и бъдеща лесна поддръжка при тримиране и оформяне на канта около настилката.

По този начин ще избегнете изграждането на бордюри, които са не само по-трудоемки за поставяне, но и обвързани с разходи по изграждане на бетонна основа и влагане на разтвори, които утежняват и допълнително оскъпяват целият процес.

Приложете иновативните решения и разкрийте потенциала на Вашето пространство, използвайки всички изброени предимства на комби форматите.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на продуктите с марка Semmelrock

Социални мрежи

Точки на продажба