Дизайн и разнообразие на повърхността

Богата палитра от цветове и повърхности
Благодарение на дизайнерския усет, компетентност и усъвършенствани технологии, ние предлагаме богата гама от различни структури на повърхностите за създаване на индивидуални проекти. Вижте възможностите, които Ви предлагаме накратко тук.

"Очукана" повърхност

Допълнително състарена визия

Паветата се поставят в специални барабани, които се въртят и паветата естествено се удрят едно в друго. Така всяко паве притежава уникална визия.

CASTELLO ANTICO

Ново

Повърхност „финозърнеста текстурна“

Излъчване на естествен гранит

Уникална повърхност с финозърнеста текстура се постига в резултат на допълнителна обработка, чрез патентован технологичен процес, при който разпръснатите по повърхността фини естествени частици придават неповторима визия на всяко изделие. 

ARTE Сегментен паважUMBRIANO, Granitto

Повърхност „мита“

Елегaнтност и стил

Повърхността на изделията се обработва допълнително, в резултат на което видими остават специално подбрани фракции от естествен камък. Структурата на митата повърхност е фино подчертана. Оголените камъчета придават блестящи акценти върху естествения фон. Повърхността има особено силен блясък. Изделията с „мита“ повърхност излъчват елегантност и стил, вдъхновени от природата.

La Linia, Pastellа, Naturo

 

Повърхност „Colorflow“

Меланжирани цветове

Характерната визия на продуктите с “color-flow“‘ дизайн се постига чрез линеарно смесване на хармонично подбрани цветови композиции, създаващи уникална картина на повърхността. Играта на преливащите се по-светли и тъмни нюанси осигурява изразителната, многоцветна картина на повърхността.

ASTI Colori плочи, Klassik паваж, RAYOS плочи

Повърхност „Colormix“

Меланжирани цветове

Спецификата на продуктите с повърхност “Colorrmix“ е резултат от предварително подготвена композиция цветове, чието смесване предизвиква ярка и оригинална картина на всяко изделие. Хармоничната игра на цветовете гарантира уникално излъчване дори на големи площи.

Appia Antica, ARTE Сегментен паважPalio есенни листа

 

Повърхност „с визия на естествено дърво“

Пресъздава структурата на дърво

В резултат на специален метод за производство на „лят бетон“ се постига изключително естествена структура на дърво. Едновременно с впечатляващата визия на дървесина изделията притежават гаранитрана здравина и устойчивост на атмосферни условия на бетонните изделия.

Log траверса

Повърхност „структурна“

Излъчване на естествен камък

Образец на структурната повърхност са естествените камъни. Финият релеф на повърхността, неправилните кантове и специално подбраните цветове подчертават изящната красота и излъчване  на естествен камък.

Lusso Tivoli, Lusso Vulcano, Bradstone Lias, Bradstone Travero, Bradstone Milldale, Bradstone Old Town, Bellamonte, Bradstone Mountain blockSuprema

Повърхност „четкана“

Копринен ефект

Повърхността е допълнително обработена, чрез „четкане“ до постигане на кадифена текстура.

CARATmondego, CARATvertino, CARATsantino

Повърхност „стреляна“

Копринен ефект

Повърхността е нежно „обстрелвана“ с миниатюрни твърди частици до получаване на специфична структура и копринено-матов ефект.

CARAT finezza

Повърхност „видим бетон“

Класическа визия на бетон

Покривния слой се обработва единствено чрез нанасяне на кварцов слой. Изделия с повърхност от видим бетон се произвеждат в едноцветни варианти.

ASTI Natura, Rettango, Palio, Klassik, City Top, City Top Plus, ECOgreen, Паркинг елемент, UNI-вълна, Nardo, Behaton, Градински плочи, RIVAGO система за стени и огради

Плочи от висококачествен порцелан

Разнообразни повърхности

Изтънчен дизайн, елегантно съчетание от формат, цвят и структура на повърхността: AirPave® - плочите от висококачествен порцелан ще придадат оригинален дух и лекота на Вашето любимо място.

Panama, Monaro, Casona, Selva, Malaga, Salero

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба