Bradstone Travero плочи - бежов меланж
Naturo паваж, светло сив, сив и антрацит
Велико Търново, частен дом

Дизайн и разнообразие на повърхността

Богата палитра от цветове и повърхности
Благодарение на дизайнерския усет, компетентност и усъвършенствани технологии, ние предлагаме богата гама от различни структури на повърхностите за създаване на индивидуални проекти. Вижте възможностите, които Ви предлагаме накратко тук.

"Очукана"

Допълнително състарена визия

Паветата се поставят в специални барабани, които се въртят и паветата естествено се удрят едно в друго. Така всяко паве притежава уникална визия.

CASTELLO ANTICO

Ново

Финозърнеста текстурна“

Излъчване на естествен гранит

Уникална повърхност с финозърнеста текстура се постига в резултат на допълнителна обработка, чрез патентован технологичен процес, при който разпръснатите по повърхността фини естествени частици придават неповторима визия на всяко изделие. 

ARTE Сегментен паважUMBRIANO, Granitto

„Мита“

Елегaнтност и стил

Повърхността на изделията се обработва допълнително, в резултат на което видими остават специално подбрани фракции от естествен камък. Структурата на митата повърхност е фино подчертана. Оголените камъчета придават блестящи акценти върху естествения фон. Повърхността има особено силен блясък. Изделията с „мита“ повърхност излъчват елегантност и стил, вдъхновени от природата.

La Linia, Pastellа, Naturo

 

„Colorflow“

Линеарно меланжирани цветове

Характерната визия на продуктите с “color-flow“‘ дизайн се постига чрез линеарно смесване на две хармонично подбрани цветове, създаващи уникална картина на повърхността. Играта на преливащите се по-светли и тъмни нюанси осигурява изразителната, многоцветна картина на повърхността.

ASTI Colori плочи, Klassik паваж, RAYOS плочи

„Colormix“

Линеарно меланжирани цветове

Спецификата на продуктите с повърхност “Colorrmix“ е резултат от предварително подготвена композиция от три цвята, чието смесване предизвиква ярка и оригинална картина на всяко изделие. Хармоничната игра на цветовете гарантира уникално излъчване дори на големи площи.

Appia Antica, ARTE Сегментен паважPalio есенни листа

 

„Естествено дърво“

Пресъздава структурата на дърво

В резултат на специален метод за производство на „лят бетон“ се постига изключително естествена структура на дърво. Едновременно с впечатляващата визия на дървесина изделията притежават гаранитрана здравина и устойчивост на атмосферни условия на бетонните изделия.

Log траверса

„Структурна“

Излъчване на естествен камък

Образец на структурната повърхност са естествените камъни. Финият релеф на повърхността, неправилните кантове и специално подбраните цветове подчертават изящната красота и излъчване  на естествен камък.

Lusso Tivoli, Lusso Vulcano, Bradstone Lias, Bradstone Travero, Bradstone Milldale, Bradstone Old Town, Bellamonte, Bradstone Mountain blockSuprema

„Четкана“

Копринен ефект

Повърхността е допълнително обработена, чрез „четкане“ до постигане на кадифена текстура.

CARATmondego, CARATvertino, CARATsantino

„Стреляна“

Копринен ефект

Повърхността е нежно „обстрелвана“ с миниатюрни твърди частици до получаване на специфична структура и копринено-матов ефект.

CARAT finezza

„Видим бетон“

Класическа визия на бетон

Покривния слой се обработва единствено чрез нанасяне на кварцов слой. Изделия с повърхност от видим бетон се произвеждат в едноцветни варианти.

ASTI Natura, Rettango, Palio, Klassik, City Top, City Top Plus, ECOgreen, Паркинг елемент, UNI-вълна, Nardo, Behaton, Градински плочи, RIVAGO система за стени и огради

Висококачествен порцелан

Разнообразни повърхности

Изтънчен дизайн, елегантно съчетание от формат, цвят и структура на повърхността: AirPave® - плочите от висококачествен порцелан ще придадат оригинален дух и лекота на Вашето любимо място.

Panama, Monaro, Casona, Selva, Malaga, Salero

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба