Palio комбиниран формат - есенни листа
Парк при зала "Арена Асарел" - Панагюрище
Semmelrock reference Pleven Pastella

Предимства на бетонните изделия

 
Бетонът е материал без който съвременното строителство е немислимо. Той е устойчив на високи натоварвания и износване, безопасен е за околната среда. Убедете се сами в дълготрайността, елегантността и функционалните предимства на бетонните настилки.

РАЗНООБРАЗЕН ДИЗАЙН

Бетонните изделия са всичко друго, но не и еднообразни. Те предлагат богати и гъвкави индивидуални възможности за оформление чрез цвят, форма и повърхност.

РЕНОВИРАНЕ

Павета и плочи положени по метода на сухия монтаж позволяват лесни ремонтни дейности. В слечай, че са необходими изкопни работи, настилката се полага отново без проблеми. Зоната в която са извършвани подобни дейности не се различава с нищо от околната. 

ВИСОКА УСТОЙЧИВОСТ

Бетонните изделия издържат дори и на най-високите температури. Доброто сцепление, както и високата устойчивост, която предотвратява образуването на коловози и деформации са част от свойствата, които са характерни за бетонните продукти.

ОКОЛНА СРЕДА

Бетонният паваж повишава способността за оттичане на водата в почвата.. Бетонът се произвежда от естествени суровини и подлежи изцяло на рециклиране.

УСТОЙЧИВИ НА ЗАМРЪЗВАНЕ И ЛУГА

С бетонните павета повърхността ще изглежда еднакво добре през пролетта или есента, без зимата да остави своя отпечатък с пукнатини. Продуктите на Semmelrock са декларирани, като устойчиви на замръзване и луга.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Мострена градина Semmelrock

Мострена градина Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба