Details on Forati of Bubano ager cooking

Нов продукт в семейството на Forati

Компанията допълни продуктовата си линия като създаде нов формат – Forati 8

От 19.04.2010 компанията допълни продуктовата си линия като създаде нов формат – Forati 8, който е с обем, равен на 8 нормални формата и размери 25х20х33 см.

С тази тухла ще може да се зида още по-бързо, което е залегнало и в концепцията при едроформатните блокове Porotherm и така да се улесни както строителя, така и инвеститора. Освен това този формат ще позволява използването му за изграждането на дебелини на зида и на 20 см за вътрешни преградни стени, и на 25 см – за външни.

Винербергер, която от 5 години е на българския пазар, е позната най-вече с иновационните си продукти – едроформатни керамични блокове с вертикални кухини Porotherm.

За да отговори на търсенето на традиционно познатият формат в България – Винербергер създаде тухлата Forati. Досега познатите формати от тази продуктова серия - Forati 25 /с размери 25х12х25 см/ и Forati 33 /25х12х33 см/ променят имената си на Forati 4 и Forati 5. Така Forati 8 успешно допълва гамата от продукти с хоризонтални кухини като същевременно запазва традиционното си високо качество и конкурентна цена.

Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Абониране за бюлетин

Получавайте информация за новите ни продукти, промоции, игри и интересни статии!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още новини

Социални мрежи

Точки на продажба