Nyanza Education Centre with handmade brick; Brick Award Nominee 2012; Dominikus Stark Architekten; Photo: Florian Holzherr

Стартира програма „Винербергер партньор“

Винербергер ЕООД винаги се е стремила да бъде близо до своите клиенти и да изгражда дълготрайни и ползотворни връзки с тях.

В тази връзка от началото на юни 2012 г. Винербергер ЕООД стартира програма „Винербергер партньор“, която е насочена към строителни фирми, бригади или самостоятелни майстори и зидаро-мазачи, ползващи продукти за зидария. 

Целта на програмата е да им даде възможност да се запознаят с продуктите на компанията и ползите от тяхната употреба чрез информационни материали, лични срещи, консултации и обучения с представители на компанията.

Право на участие имат всички физически лица, които пребивават на територията на Република България, навършили 18 години и притежават дееспособност съгласно разпоредбите на действащото право да сключват сделки от свое име и за своя сметка със собствените си действия и развиват професионална дейност в областта на строителството. Участието в Програмата е обвързано със закупуването на продукти на Винербергер ЕООД и/или други продукти за изграждане на стени, независимо от това дали същите са производство или внос на Винербергер ЕООД или не.

Всеки желаещ да участва в програмата, може да го направи чрез попълването на всички задължителни полета на регистрационната форма за участие, която може да бъде намерена на интернет адрес www.wienerberger.bg или в търговските обекти на дистрибуторите на „Винербергер” ЕООД.

Какво получавате?

  • Подарък „Добре дошъл“;
  • Членска карта „Винербергер партньор“;
  • Подробна информация за нови продукти и технологии;
  • Безплатна консултация и обучение.
Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Абониране за бюлетин

Получавайте информация за новите ни продукти, промоции, игри и интересни статии!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още новини

Социални мрежи

Точки на продажба