Builder pointing at building shell with blueprint

Ново улеснение от Винербергер

Шейна за зидарски разтвор за полагане на Porotherm 25 N+F Light

Преди две години Винербергер очарова своите клиенти с новия керамичен блок Porotherm 25 N+F Light, като запази основните предимства на серията и ги предложи на атрактивна цена.

С разбирането, че строителните материали са само един от необходимите елементи, за да се постигне краен качествен резултат, Винербергер винаги се стремил да предлага повече. Безплатните обучения на строителните площадки и помощ на изпълнителите са добре познати и оценени. С една стъпка по-напред производителят предлага инструмент, който ще повиши скоростта на изграждане на стената и ще гарантира качествен краен резултат.

Шейната за зидарски разтвор улеснява дозирането и разпределянето на разтвора в две ивици, каквито са изискванията за блока Porotherm 25 N+F Light. По този начин се избягва преразхода на зидарски разтвор. Инструментът представлява шаблон, с помощта на който се оформя положения разтвор в двете ивици, съобразено с кухините на блока и с необходимата дебелина. С приплъзване на шейната майсторът покрива цялата дължина на зида. Така равномерното разстилане улеснява подреждането на блоковете и значително увеличава скоростта за изграждане.

Шейната има стабилна конструкция, изработена от дебел стоманен лист и е прахово боядисана, което пък гарантира дълготраен живот и лесно почистване. Благодарение на солидния си опит и иновативност в решенията за стени Винербергер се концентрира върху ползата от своите продукти за потребителя и върху опазването на околната среда.

 

Търсете новия инструмент в дистрибуторската мрежа на Винербергер.

Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Абониране за бюлетин

Получавайте информация за новите ни продукти, промоции, игри и интересни статии!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още новини

Социални мрежи

Точки на продажба