Men with safety jackets and construction plan in front of new built house

Винербергер с ново приспособление за изграждане на монолитни стени

Щипки за тухли Porotherm 30 - 50

 

Винербергер винаги е следвала мотото - бъди лидер, а не последовател. Затова стремежът към иновативност и комфорт не остава без резултати. Отскоро на клиента се предлага приспособление, което улеснява работата с тухлите Porotherm 38 N+F Hi при изграждането на монолитни стени.

Инструментът представлява щипки за тухли Porotherm 30-50 и е предназначен за захващане и преместване на блокове за зидария Porotherm с ширина от 30 до 50 cm и по-специално Porotherm 38 N+F Hi. Улеснява повдигането и преместването на блоковете в етапа на зидане. Осигурява прецизно позициониране и плътно прилепване към предния блок при поставянето в реда на новия, като ускорява значително работата. Щипките позволяват да се захващат блокове с дебелина от 30 до 50 см като е необходимо предварително да се регулира дължината на захващащите зъби. За целта се натиска лоста на регулиращия механизъм и се приплъзва до желаната позиция. Дължината на двете рамена на захващащите зъби трябва да са равни, за да се избегне неравномерно разпределение на тежестта.

Клещите се захващат с така че да се да се осигури максимално разтваряне на захващащите рамена на клещите. Поставят се върху и в средата на блока, който желаем да преместим. Задължително е да се осигури максимална площ за захващане на зъбите. Отпускат се рамената на клещите и се захваща само ръкохватката на клещите. Силата на собственото тегло на блока осигурява сигурното захващане на блока и той може да бъде преместен до желаната позиция. Желателно е придържане със свободната ръка с цел осигуряване на плътно прилепване към предния блок поставен на реда.

 

Търсете новият инструмент на Винербергер в дистрибуторската мрежа.

Architect or designer comparing brick sample in front of computer screen

Абониране за бюлетин

Получавайте информация за новите ни продукти, промоции, игри и интересни статии!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още новини

Социални мрежи

Точки на продажба