brick award 2022

Кандидатствайте за Винербергер Brick Award 2022, сега!

Победителите в националната селекция ще продължат надпреварата в международния конкурс.

Керамичната архитектура, освен разнообразна, е и изключително креативна, устойчива, и интересна. Не е задължително проектът Ви да е изпълнен с наши продукти, важно е да покрива останалите изисквания, за да бъде приет в конкурса! Нека представим Българската архитектура на световно ниво, заедно! Очакваме Вашите проекти и нямаме търпение да видим финалистите, които ще продължат в конкурса на национално ниво. Не пропускайте тази възможност, да покажем талантите на Българската архитектура и строителство с керамични материали.

  • Удължаваме крайния срок за подаване на заявки и материали до 28.02.2021 г.!

Винербергер ЕООД има удоволствието да покани всички български архитекти и проектанти да се включат в националната селекция за участие в международния архитектурен конкурс Wienerberger Brick Award 2022.

Целта на конкурса е да покаже, че тухлата е не само изключително универсален строителен материал, но и модерен и креативен. В същото време конкурсът проследява съвременното развитие и тенденциите в международната керамична архитектура и забележителното ѝ разнообразие от приложения. Wienerberger Brick Award се организира за първи път през 2004 г. Оттогава на всеки две години се откриват и награждават най-креативните и най-забележителните керамични архитектурни произведения от цял свят. Наградният фонд е € 34 000. Следващите награди Brick Award ще се връчат през 2022 година.

Условия за участие за Brick Award 2022

  • Преобладаващата част на вложените материали да бъде керамика (тухли за основна зидария, фасадни тухли, керемиди, керамични настилки и др.)
  • Година на завършване на сградата – 2020/2021 г.
  • Без ограничения във вида строителните работи - ново строителство, пристрояване, реставрация, интересни реконструкции на керамични сгради, специални решения и др.
  • Всички видове сгради могат да участват: еднофамилни, многофамилни къщи, жилищни сгради, индустриални и обществени сгради, селскостопански обекти и др.
  • Категориите са както следва: Усещане у дома, Да живеем заедно, Да работим заедно, Споделени обществени пространства и Нестандартно решение.

Разгледайте победителите в категориите на конкурса за 2020-та година.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още информация за керамични блокове Porotherm

Разтворите на Винербергер - част от цялата система

Три уникални разтвора, които правят строенето лесно, бързо и качествено.

Често задавани въпроси за керамични блокове Porotherm

Вижте техните отговори тук!

Често задавани въпроси за керамични шурцове Porotherm

Вижте техните отговори тук!

Често задавани въпроси за разтворите на Винербергер

Вижте техните отговори тук!

Социални мрежи

Точки на продажба