brick award 2022

Кандидатствайте за Винербергер Brick Award 2022, сега!

Победителите в националната селекция ще продължат надпреварата в международния конкурс.

Керамичната архитектура, освен разнообразна, е и изключително креативна, устойчива, и интересна. Не е задължително проектът Ви да е изпълнен с наши продукти, важно е да покрива останалите изисквания, за да бъде приет в конкурса! Нека представим Българската архитектура на световно ниво, заедно! Очакваме Вашите проекти и нямаме търпение да видим финалистите, които ще продължат в конкурса на национално ниво. Не пропускайте тази възможност, да покажем талантите на Българската архитектура и строителство с керамични материали.

  • Удължаваме крайния срок за подаване на заявки и материали до 28.02.2021 г.!

Винербергер ЕООД има удоволствието да покани всички български архитекти и проектанти да се включат в националната селекция за участие в международния архитектурен конкурс Wienerberger Brick Award 2022.

Целта на конкурса е да покаже, че тухлата е не само изключително универсален строителен материал, но и модерен и креативен. В същото време конкурсът проследява съвременното развитие и тенденциите в международната керамична архитектура и забележителното ѝ разнообразие от приложения. Wienerberger Brick Award се организира за първи път през 2004 г. Оттогава на всеки две години се откриват и награждават най-креативните и най-забележителните керамични архитектурни произведения от цял свят. Наградният фонд е € 34 000. Следващите награди Brick Award ще се връчат през 2022 година.

Условия за участие за Brick Award 2022

  • Преобладаващата част на вложените материали да бъде керамика (тухли за основна зидария, фасадни тухли, керемиди, керамични настилки и др.)
  • Година на завършване на сградата – 2020/2021 г.
  • Без ограничения във вида строителните работи - ново строителство, пристрояване, реставрация, интересни реконструкции на керамични сгради, специални решения и др.
  • Всички видове сгради могат да участват: еднофамилни, многофамилни къщи, жилищни сгради, индустриални и обществени сгради, селскостопански обекти и др.
  • Категориите са както следва: Усещане у дома, Да живеем заедно, Да работим заедно, Споделени обществени пространства и Нестандартно решение.

Разгледайте победителите в категориите на конкурса за 2020-та година.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още информация за керамични блокове Porotherm