млад строител 2021 - първо място
Млад Строител 2021

Национално състезание "Най-добър млад строител" 2021 и ролята на Винербергер в образованието на младите таланти

Общо 69 ученици от строителни гимназии мерят сили в националното състезание "Най-добър млад строител" в Сливен. Състезаваха се 38 отбора от 16 града в  дисциплините облицовки и настилки, зидария, сухо строителство, бояджийски дейности и геодезия. Каква беше ролята на Винербергер в националното състезание и още за събитието може да намерите в тази новина.

За първи път Професионалната гимназия по строителство и геодезия "Арх. Георги Козаров" в града е домакин на финалния кръг като състезанието се организира от Министерство на образованието и науката, с подкрепата на водещи фирми в областта на строителния бранш. Радваме се, че продължаваме да имаме възможност да подкрепяме младите таланти в България и че бяхме част от националното състезание за най-добър млад строител, не само с материали за зидария, но и с насоки за изпълнение на проект, както и оценката му. 

Проектът на Винербергер, чрез чието изпълнение ученици от цялата държава се състезаваха, беше предварително подробно изготвен, като предоставихме  чертежи и указания за изпълнение на зидарията. На място на състезанието, като част от комисията по оценка на проектите, както и като представител на Винербергер, беше Румен Стоев. Доцент д-р инж.  Венцислав Стоянов от ВСУ Любен Каравелов и инж. Дечо Николов – собственик на строителна фирма Деник Инженеринг, бяха също част от журито по зидария. Те измерваха, проверявах и оценяваха изпълнението на заданието като 3 от всички участващи отбори спечелиха съответно първо, второ и трето място. 

В отборното класиране, победители в категория зидария бяха:

  1. Първо място – ПГСАГ  “ВАСИЛ ЛЕВСКИ” – БЛАГОЕВГРАД  - Севгин Камбуров и Георги Митрев, 12 „а“ клас
  2. Второ място – ПГСАГ Ангел Попов – гр. Велико Търново – Христо Рачев и Александър Ангелов
  3. Трето Място – ПГСАГ Лубор Байер  - гр. Стара Загора – Виктор Вълев и Дилян Запрянов
Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още новини и събития

Социални мрежи

Точки на продажба