Arte 8 Сегментен паваж светъл гранит

Нови продукти 2020

Новият сезон 2020 започна, а Semmelrock Ви представя най-горещите тенденции в екстериорния дизайн, които специалистите препоръчват. Ето как новите ни продукти ще Ви помогнат да ги реализирате. Започваме с настилките, подходящи за алеите, пътеките, тротоарите пред дома,  изобщо за всички зони подложени на леко автомобилно натоварване.

Паважи

Всички почитатели на красивите акценти, сложните плетеници и интригуващите растери в настилката, могат да изберат настилката Naturo. Новият сив цвят допълва палитрата, така че да претворите и най-смелите си идеи.

За всички ценители на гранитния паваж, чиито пространства не са подложени на високи натоварвания, вече можем да предложим ARTE сегментен паваж 8. Благодарение на оптимизираната си форма и по-малката дебелина от 8 cm, Arte сегментен паваж 8, е подходящ за оформление на подходи към дома, зони за паркиране, дворове и алеи.

Новият комбиниран формат на City Top Combi ще Ви очарова със своята практичност и класическо излъчване. Той е подходящ за всеки проект, благодарение на повърхността от видим бетон и непретенциозен сив цвят.

За да придадете завършен вид на алеята с плочи и настилки от сериите Pastella и Naturo може да използвате най-новото мултифункционално блокче с мита повърхност. С него, също така, може да оформите стъпала към терасата или входа на дома или пък декоративна градинска архитектура. Разберете повече за Pastella мулти блок.

Плочи

Новата серия CARAT ще допълни характерното излъчване и усещане за елегантност на всяка тераса и площадка в градината. Повърхността на плочите Carat Finezza, разкрива калейдоскоп от хармонично преливащи, специално подбрани естествени камъни, нежно осезаеми в текстурата ѝ, в резултат на специален процес на обработка. Ако обаче търсите индивидуална визия и неповторим чар, за вас подходящият избор са плочите CARAT Mondego. А за всички поддръжници на класиката, търсещи елегантност, изчистена и все пак осезаема красота предлагаме CARAT Santino.

Прегради

Системата Bradstone Lias притежава модерен дизайн, а благодарение на цветовете и изчистените си линии се вписва хармонично, както в проекти с модерен градски стил, така и при оформлението на извънградски имоти предназначени за релакс или забавления. Системата предлага мултифункционално приложение, тъй като може да се ползва не само за стени, но и за изграждането на декоративни елементи в градината.

Аксесоари

Технологиите продължават да бъдат основен фактор по отношение на ландшафтното оформление. Все по-често клиентите търсят „смарт“ решения които да повишат ефективността и спестяването на ресурси. За тях и останалите почитатели на осветлението в градината е новата лена LED FLEX NEON лента.

Впечатляващ акцент на всяка градина придават декоративните камъни от естествен мрамор. Бели или в цвят, по-малки или по-големи, те могат да подчертаят пътеката, да фокусират погледа върху цветната леха или до направят красива всяка саксия.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още информация за керамични блокове Porotherm

Разтворите на Винербергер - част от цялата система

Три уникални разтвора, които правят строенето лесно, бързо и качествено.

Често задавани въпроси за керамични блокове Porotherm

Вижте техните отговори тук!

Често задавани въпроси за керамични шурцове Porotherm

Вижте техните отговори тук!

Често задавани въпроси за разтворите на Винербергер

Вижте техните отговори тук!

Социални мрежи

Точки на продажба