Профи клуб 2019

Semmelrock представя: Баумит в Профи-клуб 2019

На 10-ти май се проведе първото за 2019-та година издание „Профи-клуб“. В събитието се включиха професионалисти, работещи с продуктовата гама на Semmelrock България. В програмата на обучението бяха разгледани темите: системни решения, Bradstone, ARTE сегментен паваж.

Партньор на Semmelrock в това издание беше фирма „Баумит България“ ЕООД, която презентира водопропускливи дренажни разтвори. Екипът на Баумит запозна аудиторията с възможностите на специално разработената серия за градина и ландшафт Гала.

Специални гости на мероприятието бяха г-н Йост Йоахимсен и г-н Душан Кохари. По отношение на допълнителни продукти и аксесоари бяха представени системата за изграждане на градински стъпала Modulesca, порцеланови плочи Airpavе, почистващите и импрегниращи препарати Finalit, фугиращият пясък Stones Eco. По отношение на премиум и Bradstone продукти бяха представени най- новите попълнения в серията Bradstone Lias, Bellamonte и др.

В практическата част, екипът на „Баумит България“ ЕООД, показа презентираните в теоретичната част метод на работа с дренажен разтвор Баумит ГАЛА. Демонстрирани бяха Гала Дрейнс в комбинация с плочите ASTI Colori. Интерес предизвика и специално подготвената за мероприятието мостра, която показва водопропусклива система от настилка, фугиращ пясък Stones Eco, върху дренажен разтвор Гала Дрейн. Всички се убедиха в бързото и безпрепятствено оттичане на попадналата върху настилката вода. По този начин системата предотвратява покачване на капилярната влага, последващи варовикови изцветявания и поникване на трева между настилката. За да отговори на интереса към фамилията ARTE, Semmelrock демонстрира възможностите на настилките ARTE 8 и ARTE 10. Специално внимание беше обърнато върху шаблона разработен с цел улеснен монтаж на настилките ARTE 10 и ARTE 8. След като се запознаха с процеса на производство на бетонови изделия, всички участници получиха сертификати.

 

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още информация за керамични блокове Porotherm

Разтворите на Винербергер - част от цялата система

Три уникални разтвора, които правят строенето лесно, бързо и качествено.

Често задавани въпроси за керамични блокове Porotherm

Вижте техните отговори тук!

Често задавани въпроси за керамични шурцове Porotherm

Вижте техните отговори тук!

Често задавани въпроси за разтворите на Винербергер

Вижте техните отговори тук!

Социални мрежи

Точки на продажба