Насърчаване на служителите за сигнализиране за нередности

Ако имате основание да подозирате, че нашите стандарти на поведение са нарушени или пренебрегнати, не се колебайте да говорите! 

Нашето поведение

Експертиза, страст, почтеност и уважение, ориентация към клиента, предприемачески дух, качество и орговорност: Тези ценности са в основата на нашата дейност като компания и в ежедневното ни сътрудничество. Като здраво вкоренени компоненти на нашата корпоративна култура, те са отразени в редица правила, разпоредби и политики на Групата Wienerberger. Тяхното послание е абсолютно ясно: Всяка форма на незаконно и неетично поведение, както и нарушения на правилата няма да бъдат толерирани!

 

В света на Wienerberger за всички нас - служители, клиенти, доставчици и партньори - нашата амбиция е да живеем според най -високите стандарти за почтеност, бизнес етика и устойчивост, гарантирайки коректно поведение в цялата Група.

Докладване: Когато нещо не е наред

Наше задължение е да популяризираме корпоративна култура, която отразява нашите принципи. Това включва задължението  на всички, които отговарят за спазване на правилата във Wienerberger, да гарантират, че политиките и процесите са въведени и се съблюдават. Извършват се вътрешни и външни одити, за да се провери ефективността на всички правила и разпоредби, както и да се инициират допълнителни подобрения.

 

Ако имате основание да подозирате, че нашите стандарти на поведение са нарушени или пренебрегнати, не се колебайте да говорите! Wienerberger насърчава всички свои служители, доставчици и партньори да докладват за всякакви потенциални нередности, нарушения или неспазване на нашия кодекс за поведение!

SeeHearSpeakUp

SeeHearSpeakUp е външна, независима услуга за докладване за нередности, която гарантира, че служителите, клиентите, доставчиците и партньорите могат да изразят евентуални притеснения поверително и анонимно. Услугата SeeHearSpeakUp ни позволява да проверим всяко незаконно, неетично или неуместно поведение, за което е съобщено и да разследваме получените жалби чрез Комитета за докладване на нарушения на Wienerberger.

 

Канали за докладване: Ето как работи!

Знаете ли за за незаконно, неетично или неуместно поведение на работното ви място? Моля, съобщете по един от следните поверителни начини:

 

Обадете се на 00800 9687 4357

Изпратете имейл на report@seehearspeakup.co.uk

Или подайте сигнал онлайн чрез seehearspeakup.co.uk/wienerberger

 

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още информация за керамични блокове Porotherm

Разтворите на Винербергер - част от цялата система

Три уникални разтвора, които правят строенето лесно, бързо и качествено.

Често задавани въпроси за керамични блокове Porotherm

Вижте техните отговори тук!

Често задавани въпроси за керамични шурцове Porotherm

Вижте техните отговори тук!

Често задавани въпроси за разтворите на Винербергер

Вижте техните отговори тук!

Социални мрежи

Точки на продажба