Lifestyle image

Винербергер разширява продуктовото си фолио с покривни прозорци Tondach

Като компания стремяща се непрестанно да развива своите продукти в системни решения и чрез иновации, имаме удоволствието да Ви споделим, че в стремежа си да допълним продуктите за изграждане на цялостни решения за скатни покриви, започваме да предлагаме на пазара в България и покривни прозорци Tondach.

Високото ниво на доверие към марката, безупречно качество, техническо обслужване и изградените вече канали на доставка ще са от полза при продажбите на новите ни продукти допълващи покривната система. 

Roof windows
Покривни прозорци Tondach

Предлаганите покривни прозорци Tondach са с 10 години гаранция и се отличават с високо качество и функционалност, гарантиращи безопасна и удобна жилищна среда. Всички видове прозорци са съвместими с всички модели керемиди Tondach.

Покривните прозорци Tondach са представените с четири модела и клиентите могат да избират от 6 комбинации размери за всеки модел.

  • Модел Comfort - модерен покривен прозорец Tondach със стандартно остъкляване на изключително достъпна цена.
  • Модел Project -  прозорец с енергоспестяващо остъкление.
  • Модел EnergyPlus - прозорец с енергийно-ефективно остъкляване и повишени противовзломни характеристики.
  • Модел SmartPro -  интелигентни прозорци с енергоспестяващо стъкло и защита от взлом и повишена устойчивост.

За всички модели покривни прозорци Tondach са предвидени обшивки за надеждна връзка с останалата част от покрива и задължително условия за получаване на 10 годишната гаранция. Към всички модели могат да се поръчат и допълнително вътрешни щори и външни щори. Допълнителната топлоизолация за съответния размер прозорец е важен елемент от цялостната система, който освен че гарантира перфектния завършек на системното решение е и изработен от екологичен материал (овча вълна).

Подробна информация за продуктите, както и ценовата листа за крайни клиенти, можете да намерите тук или като потърсите нашите търговски представители по региони.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още статии:

Социални мрежи

Точки на продажба