Идеи за градина 2022

Идеи за градината 2022 вече е он-лайн

Не пропускайте да разберете кои са новите продукти за 2022г

Разгледайте Каталог за градината 2022

Търсите концепция за новия си проект или просто планирате да реновирате градината – каталогът “Идеи за градина” 2022 ще Ви помогне с вдъхновяващи идеи, практични съвети и разнообразни решения.

На страниците Ви очакват утвърдени продуктови серии и нови предложения, всички в унисон със световните тенденции в ландшафтния дизайн.

“Идеи за градина” 2022 ще Ви пренесе в света на Semmelrock, където благодарение на атрактивните повърхности, формати и цветове, ще претворите индивидуалния си стил. 

Уникален подход към всяка зона

Екипът ни разбира потребността от уникален подход към всяко кътче, съобразно неговата функционалност, ето защо и през този сезон няма да изневерим на традицията и ще предложим на Вашето внимание компилация от иновативни решения с модерен дизайн, подходящи за зони с различни натоварвания. Независимо дали търсите паважи или плочи за пътеките, терасата, верандата, зоната около басейна, барбекюто или подхода към дома, новите ни предложения ще Ви изкушат да превърнете градината в привлекателно място за релакс, а защо не и в домашен офис на открито.

Стилно, завършено и елегантно

Серията продукти Semmelrock Premium притежава впечатляваща индивидуалност. Разгледайте горещите предложения с ексклузивна визия. Един дизайн на повърхността, но с много възможности е нашето мото. Създайте хармонично излъчване на Вашата градина, като комбинирате продукти от различни продуктови серии, но с еднаква повърхност, за постигане на изискан краен резултат. Използвайте плочи и паважи с различни формати, като заложите на общата цветова гама, така че да оформите плавен и елегантен преход между различните зони.

Атрактивни акценти

И тази година Semmelrock предлага паваж и плочи в различни цветове, стилове и форми, но това не означава, че трябва да изберете само една от тези разновидности за Вашия проект. Ако имате нужда от съдействие, за да сътворите открояващ се акцент, нашите ландшафтни архитекти са изцяло на Ваше разположение. За консултация може да запазите удобен за Вас час тук.

Продуктова гама с мисъл за природата

И тази година негативните последствия от климатичните промени са предпоставка Semmelrock да предлага устойчиви решения, опазващи микро-климата и гарантиращи високо качество на живот в градска среда. Те гарантират по-висок процент озеленяване, оттичане на водата, опазване на почвата от ерозия. За оформяне на зелени площи Semmelrock предлага плочи и настилки с формати, които осигуряват възможност за монтаж и на широка тревна фуга, както и ниски архитектурни елементи за озеленяване. 

Цялостни решения – от А до Я

И този сезон продуктовото разнообразие включва бордюри, палисади, кашпи, стъпала и системи за изграждане на клоцове, подпорни стени и огради. Благодарение на богатата гама от нови цветове ще реализирате естетическо единство във всеки проект. Най-новите попълнения ще Ви изненадат с топла цветова гама, която ще внесе уют във Вашия дом на открито и без съмнение ще Ви помогне да постиганете  хармонични съчетания с плочите и паважите, които предлагаме.

В каталога “Идеи за градина 2022” са представени широка гама от възможности за реализации на проекти. Независимо дали сте последователи на класическите решения или предпочитате иновациите, динамично развиващите се продуктови серии на Semmelrock са на Вашето внимание. 

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с 

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Социални мрежи

Точки на продажба