Pastella, светло сив, охра, антрацит

Лимитирани серии за ценители

Ограничени количества с неограничени възможности за комбинации
Търсите различно и нестандартно решение за Вашия проект? Предлагаме Ви възможността да претворите неповторимия си стил с лимитирани серии настилки Semmelrock.

Уникални цветове и формати

Сега е моментът да се възползвате от уникалните ни промоционални предложения, за да превърнете любимото си кътче от дома в неповторимо място за релакс и почивка. Изберете един или няколко формата от лимитираните серии: PASTELLA®, UMBRIANO®, APPIA ANTICA®, RETTANGO®, CITY TOP® или ARTE Сегментна плоча.

Комбинирайте големи размери плочи и луксозни повърхности за зоната пред дома, хотела или бизнес центъра и бъдете в крак с модерните тенденции този сезон. Оформете пътеките и алеите с интересен растер, като съчетаете павета с различни цветове и формати. Използвайте цветни кантове, за да създадете оптична идея за цялостно завършено пространство пред входа на дома Ви. Подчертайте различните зони в двора с промяна в растера или като добавите друга текстура. Изберете продукти от нестандартната ни продуктова гама, за да нарисувате в настилката оригинален акцент и се радвайте на неповторимата визия на Вашата градина.

Umbriano плочи светъл гранит
Appia Antica паваж - червен меланж

Функционални решения

Ясните и правилни очертания на паветата и голямоформатните плочи с мита повърхност ще осигурят стилно излъчване на всяко пространство, Модерните сиви нюанси и комбинацията между тях ще подчертае всяка пътека или тротоар пред дома Ви. Не пренебрегвайте зоната подложена на автомобилно натоварване! Благодарение на ситемата PaveLock - система Einstein и фамилията Pastella дори паркинга ще бъде част от цялостния дизайн на Вашия дом и градина.

Pastella фамилия

Защо да изберете продукти с PaveLock - система Einstein?

Научете повече за предимствата на системата PaveLock. Разберете защо продуктите, които имат специалните фиксиращи и дистанциращи елементи  гарантират оптимална функционалност на зоните подложени на автомобилно натоварване.

Осветете градината

Търсите решение с което да подчертаете модерната обстановка в градината? Алуминиевите бордюри с възможност за вграждане на LED осветление ще отговорят на високите Ви изисквания за стил и иновативен дизайн.

Всеки проект в своя начален етап трябва да реши проблема с осветлението. Ако сте почитатели на вградените осветителни тела в настилката, системите за икономично LED освeтление Outdoor Extreme Link или Outdoor Pro на промоционални цени са на Ваше разположение.

Алуминиев бордюр

Повече за промоционалните продукти ще намерите в нашата брошура. Обявените цени са без ДДС, франко завода и важат до изчерпване на количествата на склад. Покупка само в дистрибуторската мрежа на Semmelrock.

Лимитирани серии 2022
Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Социални мрежи

Точки на продажба