Откриване на разширена и обновена мострена градина

Разширена мострена градина

Продуктовото портофолио в мострената градина на Semmelock се разшири с нови Premium продукти.

инж. Цанко Миланов приветства гостите
инж. Цанко Миланов приветства гостите

На 31.05.2023 г. управителят на ‘’Земелрок Щайн унд Дизайн’’ ЕООД, инж. Цанко Миланов откри официално обновената и разширена мострената градина на Semmelrock.

За първи път след 9 години основно реновиране на мострената година, тази година към вече съществуващите 1200 m2 бяха добавени изцяло нови 600 m2 мострени площи. Новото разширениe се вписва хармонично към вече съществуващата мострена градина, а гостите имаха удоволствието да направят персонална разходка в богато озеленена градина с нови местни и декоративни растителни видове, всички в подкрепа на местното биоразнообразиел и да разгледат над 20 нови уникални за България продукти изцяло в унисон с най-съвременните методи на оформление в Модерен и Средиземноморски стил.

Новооткритата зона е изцяло по проект на ландшафтен архитект Йоанна Алексиева, а дизайнът е изцяло инспириран от завладяващите трендове в екстериорното оформление през последните години. Още с първите стъпки, основен фокус, който грабва вниманието на постетителите, са голямоформатните плочи с Premium дизайн. Продуктите от сериите Grannitto и Carat гарантират висока естестическа стойност на всяко пространство. Всеки, който търси концептуални решения с ексклузивна визия за своя проект е добре дошъл,  за да открие подходящата настилка и аксесоари, които ще преврънта градината в нуостоимо място за релакс и забавление. Независимо дали търсите решения за пешеходно или автомобилно натоварване продуктите La Linia, Naturo, Bradstone и ARTE Сегментен паваж ще предложат възможност за създаване на индивидуална визия на всяка площ нeзависимо от нейната функционалност. Заповядайте и се убедете сами.

Консултация в мострена градина

Запазете час сега!

За да посетите мострената градина, е необходимо да направите резервация. Предварително запазен час Ви гарантира търговски представител, който да Ви консултира. Без запазен час може да се възполвате  единствено от възможността да разгледате сами положените настилки. Запазвайки час, обаче, Вие си гарантирате следните услуги:

  • Обстойна информация за всички продукти, предлагани от Semmelrock.
  • Компетентни насоки за подходящите системни решения.
  • Предложения за допълнителни аксесоари.
  • Технически детайли за изграждане на основата и полагането на настилките.
  • Възможност за изговяне на проект за CAD планиране.
  • Рекламни материали.

Всички условия на услугата ще намерите тук.

Откриване на разширена и обновена мострена градина

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Социални мрежи

Точки на продажба