Composing picture ARTE 10  Сегментен паваж - сив меланж

Интелигентни решения от SEMMELROCK

Запознайте се с най-новите продуктови попълния с интергирана система Einstein.

Съчетавайки функционалност, издръжливост и стил фамилията Einstein® обединява широка гама от продукти с различни размери, дизайнерски повърхности и цветове. Семейството на продуктите с интегрирана система Einstein® се увеличава всяка година, като резултат от усилията ни да задоволим нуждите на всеки обект с най-подходящото решение, но и в унисон с водещите модни тененции. Този сезон новите продукти с интегрирана система за заключване Einstein® са  с формати 120x80x10, 120x40x10, 75x25x8 и 50x10x8 cm. С тях се разширява обхвата от интелигентни решения за проекти с различна функционалност от площади, жилищни комплекси, търговски центрове, паркове, хотелски комплекси, в които се търси едновременно устойчивост на интензивно  натоварване и креативни решения за  индивидуален дизайн.

Хармония между функционалност и стилистика

От най-малкия представител на фамилията – настилките с размер 20×10 до най-големия размер плочи – 120×80, цялата фамилия Еinstein® гарантира на професионалистите свобода в проектирането на външни пространства, без да се прави компромис с високите изисквания на тяхната  функционалност.

Оригиналният ефект, който създава растера, може да се постигне с лекота с богатството от формати с вградена система Einstein®. Този своеобразен творчески почерк на проектанта, гарантиращ оригинална атмосфера на съответната зона, без да противоречи на идеята за цялостна стилистика, може да бъде изцяло запазен с продуктите от фамилията Еinstein®.

RAYOS плочи 50 x 10 x 8 cm графитено-бял меланж
RAYOS плочи 50 x 10 x 8 cm графитено-бял меланж

Експлозия от повърхности и цветове

Фамилията Einstein®  предлага съвършен баланс между формати и повърхности. Независимо дали в проекта се търси визуална дълбочина с композиция от нетрадиционни повърхности и микс от цветове, или се търси усещане за непреходна елегантност, резултат от монохромните цветове на класическата бетонна повърхност, продуктите със система Einstein® отговарят и на най-високите изисквания на урбанизираните пространства за функционалност и модерно звучене.

Референтен проект_Плевен

Уникалното допълнение към фамилията Einstein® – ARTE Сегментен паваж

И през този сезон Semmelrock не изоставя почитателите на винтидж визията в оформлението на ландшафтните пространства. Компанията допълни  колекцията ARTE Сегментен паваж 10 с нова алтернатива за проекти, където настилката не е подложена на интензивен автомобилен или тежкотоварен трафик. Разбира се, новото поколение ARTE 8 е оптимизиран вариант, който предлага същия модерен дизайн и предмиствата на вградената фиксираща и свързваща система Еinstein®. Дългият експлоатационен живот на настланата повърхност и сигурността срещу разместване превръща двете дебелини 8 и 10 cm в подходящо решение, както за големи обществени и индустриални площи, подложени на автомобилни натоварвания и тежкотоварен трафик, така и за зоните около Вашия дом офис сграда.

Богатата цветова гама на ARTE изцяло кореспондира с цветовете и повърхностите на останалите настилки и плочи от фамилията Einstein®. В съчетание или използван по отделно, ARTE Сегментен паваж лесно ще придадe естестетическа наслада на погледа и е подходящо допълнение към проекти с модерен, класически или кънтри стил.

Arte 8 Сегментен паваж светъл гранит
Arte 8 Сегментен паваж светъл гранит

Повече за ексклузивните формати, впечатляващите повърхности и оригинални цветове на фамилията Еinstein® обърнете се към професионалистите от търговския екип на Semmelrock.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба