Впечатляващи комбинации

Впечатляващи комбинации за пътеки и алеи в градината

Градината е естественото продължение на Вашия дом!

Един от  начините да ѝ придадете индивидуален облик – като се възползвате от дизайнерските решения с марка Semmelrock.  Красивият растер на паважа може да направи пейзажа около дома Ви по-привлекателно място. Semmelrock предлага, разнообразни продуктови решения на българския пазар. Динамично развиващата се продуктова гама предлага разнообразни повърхности, цветове и формати, с които можете да създадете впечатляващо излъчване за алеите, паркинга, зоните за релакс.

Ако добавите елегантен завършващ кант в края на настланата площ, ще получите  отчетлив резултат, който ще промени цялостната атмосфера на  двора.

Съчетайте го с цвета или структурата на фасадата, конструкцията на покрива или друг елемент от архитектурата на заобикалящите Ви сгради и ще ги накарате да изпъкнат.  Ако желаете можете да превърнете в акцент градинската архитектура или озеленяването и това ще добави красива орнаментика, а Вие ще се наслаждавате на резултата и на времето прекарано в градината. Можете да комбинирате различни модели, цветове, текстури и формати. Можете да творите в хармония с личните Ви предпочитания.

Впечатляващи комбинации

ИДЕЯ – Комбинирайте формати и цветове от една продуктова серия

Ако сте привърженик на традиционния подход или класичeската визия, изберете комбинация между различни формати и цветове от една продуктова фамилия. Независимо дали ще изберете гладка бетонна или структурна повърхност с малко въобръжение и комбинация между цветовете ще постигнете впечатляваща картина.

ИДЕЯ – Комбинирайте продукти от различни продуктови серии

Ако искате да избягате от традиционното излъчване и да създадете оригинална атмосфера, комбинирайтe  различни струкутури, цветове и формати. Вълнообразните кантове и живите цветове създават интригуващо усещане за всяко пространство.

Ако търсите идеи за оформление на елегантна площадка, пътека или алея, възползвайте се от нашите предложения, разработени с настилки Pastella,  SupremaAppia AnticaPalioCity top.

Впечатляващи комбинации

Разбира се, бетонните настилки са добро начало, но перфектно настланата повърхност гарантира дългия живот на настилката. Лошият монтаж може да компрометира и най-добрия дизайн, ето защо Semmelrock винаги напомня за необходимостта от коректна подготовка, полагане и фугиране, съобразно стандартите.

Използвайте цветни кантове за да създадете оптически  завършено пространство пред входа и около дома Ви. Открийте още оригинални комбинации за атрактивен дизайн с който да подчертаете различните зони в градината с промяна в растера или като добавите друга структура, в каталога “Идеи за градина” или като ни посетите в мострената градина, където нашите служители с удоволствие ще Ви консултират.

Харесва ли Ви статията? Абонирайте се за нашия електронен бюлетин тук  и останете информирани за актуалните тенденции в дизайна на външни пространства!  С услугата ще получавате автоматично актуални новини за нашата продуктова гама, съвети за монтаж, както и вдъхновяващи идеи за дизайн.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба