Осветление да градината

Оригинално, икономично и екологично осветление в градината

Осветлението на пространствата около алеите или зелените площи придава деликатна атмосфера на цялата градина, а за почитателите на живота на открито добре осветената градина или тераса е начин да увеличат удоволствието от дългите летни вечери, прекарвайки ги навън.

Създайте атрактивна градина през нощта с енергоспестяващо осветление от Semmelrock

Използвайте силата на соларното и  LED осветление, за да създадете гостоприeмна градина и през тъмната част на денонощието, без излишни разходи за електроенергия. Добре проектираното осветление на различните зони увеличава усещането за сигурност и уют. Екипът на Semmelrock разбира потребността от уникален подход към всяка зона, затова системите за вградено външно осветление, които предлага, съчетават разнообразен дизайн, високотехнологични и екологични решения. Вградената светлина в настилката, бордюра, стъпалата или перилата, може да бъде част от общата концепция за осветяване в градината или да се използва самостоятелно. Благодарение на насочващата светлина едновременно маркирате разположението на отделните зони и осигурявате комфортно придвижване в градината.

Осветeте входа или подхода към гаража

Задължително помислете за най-оживените артерии – входа на дома и подхода към гаража. Насочващите Led светлини, модел Outdoor Extreme, разположени в настилката, ще акцентират върху отделните обекти, като стъпала, площадки и алеи.

LED осветителните системи, захранвани от слънчевата светлина са енергийно спестяващи и икономически ефективни. Те са подходящо решение за плочопътеките.  Комплектът от 10 броя LED лампички захранвани със соларен панел е част от богатата продуктова гама на Semmelrock. Тъй като, източникът на енергия е ключов елемент от системата, моделът разполага с мобилен корпус на соларната клетка. Това позволява да изберете най-слънчевото място за монтаж, което от своя страна гарантира ефективно усвояване на слънчевата енергия. Алуминевият корпус на лампичките е водоплътен и защитен от прах, а това ще осигури повече от 50 000 часа живот на светодиодите. Възможността за промяна на цвета на светлината по скалата RGB и сензорът за промяна на цветовете се управлява с дистанционно управление.

Осветeте плочопътеката

Led осветление със соларно захранване
Led осветление със соларно захранване

Осветeте алеите с бордюр

За да постигнете цялостен завършен вид, Semmelrock предлага алуминиеви бордюри с иновативен дизайн, които притежават възможност за вграждане на LED осветление. Светещият бордюр ще отдели зелените части от алеите и ще улесни достъпа до барбекю зоната, басейна или гаража.

За да постигнете цялостен завършен вид, Semmelrock предлага алуминиеви бордюри с иновативен дизайн, които притежават възможност за вграждане на LED осветление. Светещият бордюр ще отдели зелените части от алеите и ще улесни достъпа до барбекю зоната, басейна или гаража.

Осветете зоната около басейна

Друга зона, която изисква специално внимание е пространството около басейна. То задължително трябва да бъде добре осветено, не само за да може да го ползвате през нощта, но и от гледна точка на безопасност. Монтирана между бордюра и настилката, гъвкавата LED осветителната лента с дължина до 50 метра може да се използва, като основна или допълваща светлина. Във вариант, че изберете варианта с цветна RGB светлина, тази зона има потенциал да се превърне в атрактивна парти зона през лятото. Използвайте това иновативно решение за екстериорно осветление, за да акцентирате още върху стъпалата, перголите, фонтана, езерото или кладенеца.

Екологично осветление без окабелявене

Соларните осветителни тела за вграждане в настилката са друга възможност, подходяща за всички любители на екологичните и устойчиви решения. SOLAR-ните павета са подходящи, както за частни, така и за обществени пространства подложени на леко автомобилно и пешеходно натоварване. Те се предлагат в два формата 20 x 20 cm и 9,6 x 9,6 cm и с бял цвят на светлината. Основно предимство на SOLAR-ните павета е липсата на окабеляване и възможността да бъдат монтирани във вече поставена бетонова настилка. Благодарение на вграденият сензор за тъмнина, светещите павета се включват автоматично в тъмната част на деня и се изключват в светлата.

Композиоционна снимкаSolar-ни павета 20 x 20 cm
Solar-ни павета 20 x 20 cm

Системите за осветление съчетават, разнообразен дизайн, високотехнологични и екологични решения. Тези предимства ги прави подходящи за различни проекти – частни домове, хотели, паркове, търговски сгради.

Повече за монтажа на различните осветителни системи в градината ще намерите в брошурата „Системни решения„.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба