Референтен обект Плевен ул. Васил Левски

Сивото - новият външен стил

Открийте новите тенденции и как сивият цвят ще разшири възможностите Ви за оригинален дизайн в градината.

Новите предложения в продуктовата гама на Semmelrock доказват, че сивото никога не е скучно или безлично. А когато нюансите на този елегантен и същевременно неутрален цвят се комбинират по подходящия начин в настилката, тя може да се превърне в основен елемент от екстериорния дизайн. Сивият фон може да допълни цветовете на фасадата или оградата, да подчертае аксесоарите, да създаде подходяща среда в която да изпъкнат добре поддържаните зелени площи,  да придаде дълбочина и контраст на пространството, да внесе баланс и усещане за цялостна концепция и завършен вид.

Новото предложение в палитрата на сивото ще откриете в настилките с мита повърхност Naturo и Pastella. За постигане на баланс и плавен преход между светло сиво и антрацит, новият сив цвят  разширява възможностите за творчество и креативен подход в дизайна на ландшафтното пространство. Характерната структурна повърхност, допълнително придава елегантно излъчване и позволява създаване на ефектни комбинации в хоризонталата, а 3-те цвята създават визуална динамка, която допълва високата архитектура и създава неповторима атмосфера.

Pastella паваж

Влиянието на скандинавския стил със своята простота, минимализъм и функционалност, превърна комбинацията между сиво, светло сиво и антрацит в световна тенденция в оформянето на обществените пространства през последните години. За да предложим на нашите клиенти различни възможности и решения, развихме тенденцията в продуктовата ни гама и предложихме алтернатива на монохромните сиви нюанси на Pastella и Naturo с новият цвят на настилките Klassik и RAYOS, „графитено – бял меланж“. Цветът е подходящ за проекти в които настилката се използва като акцент или има за цел да подчертае отделни зони в оформлението на малки пространства. Специфичната заоблена форма на елементите и комбинираният формат Klassik  придават допълнителен чар и естествено излъчване, което подходжда на проекти с класически или винтидж стил. Модерният издължен формат 50×10 cm на настилката RAYOS е подходящ за проекти със съврменен стил, където се търси нестандартна фокусна точка и впечатляваща съвременна визия.

RAYOS плочи 50 x 10 x 8 cm графитено-бял меланж

Изберете от “хладната“ палитра в сиво, която в комбинация с различните форми на изделята RAYOS, NATURO,KLASSIK и PASTELLA предлага богата гама от възможности да създадете един различен и съвременен стайлинг на всяко пространството.

RAYOS

NATURO

KLASSIK

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба