Semmelrock Premium

Нов ултрамодерен дизайн за Вашата веранда

Създайте уникално пространство за пълноценна почивка с естествените цветове и експресивни повърхности.

Верандата е покрита или открита зона, която за разлика от балконите, които могат да бъдат разположени на горните етажи на къщата се намира на приземния етаж. Разнообразието в дизайна е голямо и се определя от множество фактори, най-често това е местоположението. Обикновено верандата е ситуирана отстрани или отзад на къщата, но традиционно се намира от южната страна на сградата, което позволява на собствениците на жилища да се наслаждават на топлината на слънчевите лъчи възможно най-много дни в годината. Разбира се, уединението също е важно, затова най-често, ще я откриете разположена така, че да има изглед към задния двор, където стопанитe може да се насладят на компанията на гостите си необезпокоявани.

Класическата веранда е неразделна част от много стари къщи, но през последните години става популярна и в съвременната архитектура на дома. Това е пространството, което осигурява прехода между интериора и екстериора и в днешно време често изпълнява функцията на зона за забавление. Това е идеалното място да прекарате няколко спокойни часа с Вашето неделно сутрешно кафе, да изпиете чаша вино вечер, или да поканите група приятели, за да споделите вкусна храна. В днешно време, с желанието да прекарваме все повече и повече време на открито, верандата се превръща във важно място, в което може да откриете  различни семейни дейности и събирания, място за релакс, привлекателна и гостоприемна зона. Ако нямате веранда, надяваме се, че в тази статият ще намерите своето вдъхновение.

Както ще се убедите от нашата колекция, с подходящия дизайн верандата е един от най-добрите начини да увеличите максимално жилищната площ и страхотна инвестиция за Вашия дом. С елегантен и функционален дизайн можете да превърнете верандата в красиво продължение на Вашия дом.

Нашият екип може да Ви помогне да създадете жилищно пространство на открито, което ще излъчва елегантност и изтънченост, на които можете да се наслаждавате дълги години напред.  С широка гама от цветове, повърхности и формати, от които да избирате, Вашата веранда ще бъде с атрактивен, модерен външен вид, съобразена изцяло с Вашите нужди. Независимо дали търсите традиционен дизайн, нещо по-модерно или съвременно, нашият ландшафтен архитект ще Ви помогне.

МОДЕРЕН ДИЗАЙН

Серията CARAT® ще Ви впечатли с ефектната повърхност, уникални цветове и модерен формат.

MONDEGO  изпъкват с филигранна повърхност, блясък и благородно излъчване. Сапфирено сивото внушава стабилност, монументалност и изтънченост. Нежните и ненатрапчиви нюанси на кремаво бялото подхождат на проекти в които се търси дискретно и елегантно излъчване. Съчетанието на гладка и релефната линеарна повърхност е креативен начин да внесете визуален акцент и нотка на индивидуализъм.

Луксозното излъчване на SANTINO e ключовото предимство на това изключително решение, което смело може да бъде наречено “подходящо за всеки проект”.  Със своята специфична текстура SANTINO въздейства на сетивата и без съмнение може да разглези всеки с приятното усещане за масаж при “разходка на босо”. Светлият екстерирор в който активно участва нежният бял цвят ще придаде лекота на пространството, но без да го лишава от усещане за комфорт и уют. Почитателите на тъмните цветове могат да открият възможности и в цвят антрацит, който е препоръчително да съобразите, че се нагрява бързо и акумулира топлина. Ако искате да избягате от монохромната тема, може да създадете комбинация между двата цвята - бял и антрацит и да внесете доза елегантност в екстериорния дизайн.

Повърхността на плочите FINEZZA разкрива калейдоскоп от хармонично преливащи, специално подбрани естествени камъни, нежно осезаеми в текстурата й. Неутралните, сребристи и платинени нюанси на сивото са подходящо решение за зони в които се търси модерното и спокойно излъчване, характерно през последните години за т.нар индустриален стил в екстериора. 

Повече за различните повърхности и цветове може да разледате тук:

СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ ДИЗАЙН

За средиземноморския стил са характерни естествени материали и топли цветове. Лекотата и настроението, което носи Средиземноморието също трябва да бъдат взети под внимание при проектирането. Плочи с рустикален дизайн от серията Bradstone могат дабъдат открити в различни цветове. Бяло или жълто са изключително характерни за Южняшкия стил в архитектурата. Плочи наподобяващи каменни изделия  ще създадат топла и комфортна атмосфера, усещане за близък контакт с природата. 

Повече за различните повърхности и цветове може да разледате тук:

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба