Нов ARTE сегментен паваж

Класическа визия, но с улеснен монтаж!

И през този сезон Semmelrock не изоставя почитателите на винтидж визията в оформлението на ландшафтните пространства. Компанията непрекъснато развива своята продуктовата серия ARTE, като я допълва с нови алтернативи на добре познатите ни от близкото минало гранитни павета. Колекцията ARTE Сегментен паваж с повърхност “Colorflow” е с богати традиции на българския пазар, а доказателство за това са големият брой референтни проекти, реализирани в цялата страна.

Сегментният паваж ARTE е предпочитан от архитекти и инвеститори, заради практичният и същевременно модерен дизайн на изграждащите го елементи, който гарантира улеснен монтаж и висока ефективност на реализация. Разбира се,  новото поколение ARTE 8 е оптимизиран вариант, изключително походящ за проекти, където настилката не е подложена на активен автомобилен или тежкотоварен трафик. Вградената фиксираща и свързваща система Еinstein® гарантира дълъг експлоатационен живот на настланата повърхност и сигурност срещу разместване, а това превръща двете дебелини 8 и 10 cm в подходящо решение, както за големи обществени и индустриални площи, подложени на автомобилни натоварвания и тежкотоварен трафик, така и за зоните около Вашия дом офис сграда.

Богатата цветова гама е допълнена през 2020 г. с нова “финозърнеста текстурна” повърхност в цветове тъмен и светъл гранит. Тя ще удовлетвори и най-претенциозните изискванията за визия близка до естествения гранит. Новото предложение е подходящо за комбинации с други продукти с марка Semmelrock – плочи и настилки с повръхност UMBRIANO®.

Composing picture ARTE 8  Сегментен паваж - светъл гранит
ARTE 8 Сегментен паваж - светъл гранит

ARTE Сегментен паваж 8 и ARTE Сегментен паваж 10

Харесва ли Ви статията? Абонирайте се за нашия електронен бюлетин тук  и останете информирани за актуалните тенденции в дизайна на външни пространства!  С услугата ще получавате автоматично актуални новини за нашата продуктова гама, съвети за монтаж, както и вдъхновяващи идеи за дизайн.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба