На един клик разстояние

Вдъхновяващи идеи на един клик разстояние

Разберете повече за дигиталния свят на Semmelrock и как можем да Ви бъдем полезни от разстояние.

КОНСУЛТАЦИЯ С ЕКСПЕРТ  В МОСТРЕНА ГРАДИНА

Имате въпроси за нашите продукти? Възползвайте се от възможността да си запазите час за консултация в мострената градина на Semmelrock, чрез нови ни дигитален инструмент тук

ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН

От настоящият момент електронният ни бюлетин е достъпен за всички клиенти. С него ще получавате таргетирана информация, с която ще останете в крак с водещите тенденции в дизайна на външни пространства. Благодарение на новите технологии, едновременно ще получавате новини, информация за тематични публикации, актуални промоции в електронната си поща, но и с един клик ще достигате до нашия уебсайт. За да Ви бъдем максимално полезни, при заявяване на абонамента сме предоставили опцията сами да избирате темите които Ви интересуват.

Не отлагайте, абонирайте се тук и останете информирани за най-новите идеи и решения за градината.

УЕБСАЙТ

Разгледайте онлайн версията на каталога „Идеи за градина“  тук.  Запазете идеите, които Ви харесват на Вашето устройство с един клик върху опцията „Изтегли“.

В сектор Вдъхновение ще откриете много идеи, които нямаме възможност да включим в нашия годишен каталог. С помощта на филтъра в сектор Продукти ще изберете подходящото решение за Вашия проект, а допълнителна техническа информация и съвети за монтаж ще откриете в секторите Технически решения, Полезно и Блог.

FACEBOOK СТРАНИЦА

Ако предпочитате комуникацията в социалните мрежи, открийте нашата Facebook страница или кликнете върху  Facebook иконата по-долу. Последвайте ни и ще получавате интересни идеи за градината.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба