Къща, с която да забравим за комуналните разходи?

Вече е възможно с концепцията „Керамична къща е4“ на Винербергер. С къщата "е4" разходите за отопление и климатизация намаляват драстично. С разумна инвестиция над конвенционалното строителство къщата ще постигне перфектното съчетание на висока енергийна ефективност, рационално използване на природните ресурси, минимални СО2 емисии, както и достъпни експлоатационни разходи през целия жизнен цикъл на сградата. А възвращаемостта на една подобна инвестиция е в рамките на само няколко години.

Дайте воля на мечтите си!

Много често ни се е случвало да се замечтаем за момент и точно тогава разумът да ни спре и да започне да анализира мечтата ни като ни убеждава с всевъзможни аргументи, колко неразумна е тя, как няма начин да се реализира и дори да стане факт, колко много пречки би имало да я задържим. Със сигурност това се е случвало неведнъж и с изконната ни мечта за собствен дом, при това не какъв да е, а домът на мечтите – сигурен, уютен, просторен и вдъхновяваш, природосъобразен, дълговечен и какъв ли още не. И тъкмо сме се размечтали и ето го и него – с всичка сила разумът се мобилизира, за да изгради най-желязната защита:

„Как точно ще стане? Толкова пари само за изграждането на една къща! Как точно си въобразяваш да го поддържаш? А сметките? Знаеш ли изобщо колко ще струва да го отоплиш? И не само отоплението! Охлаждането струва още повече!“

… и все така обезкуражаващо.

И наистина, много е вероятно част от тези аргументи да се окажат прави. Веднага се сещаме за онзи труден период от годината, когато сметките за отопление скачат в пъти и само се молим да не надминат психологическата граница, която сме си поставили, че можем да приемем за нормална или поносима.

А сега си представете обратния вариант, в който не мислите за сметки за ток и отопление, защото просто нямате такива. И ето разумът веднага пристига започва да нарежда

„Няма такава песен! Къде е уловката? Къде се е чуло и видяло!“ и все такива подобни.

Но ето и фактите!

Фактите говорят

Къщата „е4“ на "Винербергер" е обвързана пряко със стратегия „Европа 2020“ на ЕС. Годината 2020 вече никак не е далеч, а за да сме готови навреме, трябва да помислим какво е нужно за постигането на тези дикрективи.

"Винербергер" разработи концепцията за "Керамична къща е4" , която напълно изпълнява изискванията и дори ги надминава.

С къщата "е4" разходите за отопление и климатизация намаляват драстично. С разумна инвестиция над конвенционалното строителство къщата ще постигне перфектното съчетание на висока енергийна ефективност, рационално използване на природните ресурси, минимални СО2 емисии, както и достъпни експлоатационни разходи през целия жизнен цикъл на сградата. А възвращаемостта на една подобна инвестиция е в рамките на само няколко години.

Свободата да градим според своите собствени възгледи

Една от най-важните особености на нашата къща „е4“ се крие точно в свободата да живеем според собствените си възгледи и то по един природосъобразен начин. Живеем здравословен живот близо до природата, а едновременно с това цената е достъпна и инвестицията се изплаща във времето. Как е възможно това? Керамичната къща „е4“ е съставена от трите основни стълба на устойчивото и природосъобразно строителство:

  • Енергийна ефективност (energy)
  • Икономичност (economy)
  • Екологичност (ecology)

 

Но това, което я отличава, е емоцията (emotion) - свободата да изградим своя дом без ограничения и без да се съобразяваме с друго освен собствените си желания. Емоцията да заживеете в екологосъобразна къща, удовлетворението от високото качество на живот, както и от сигурността на инвестицията за поколения напред, ще ви съпътстват по време на живота в керамичната къща е4.

Остава да решим

Това ли е къщата на нашите мечти и как да я постигнем?

В Европа вече има достатъчно добри практики, които доказват целесъобразността и в крайна сметка добрите резултати. Редица къщи вече са изградени по концепцията „е4“. Те са едно- и двуфамилни, както и многофамилни сгради. В този смисъл тази къща на мечтите няма да е съвсем първата, но ще е първата за България. А не е далеч времето, когато това ще е стандарт и у нас. Така че ако Ви предстои да строите скоро Вашата къща, имате уникалната възможност да я направите по стандарта за близко до нулевото потребление на енергия „е4“.

 

Кандидатствайте за спечелването на безплатен проект на къщата "е4" на "Винербергер" и изградете къщата на мечтите Ви. и А Винербергер ще Ви подкрепи на всеки един етап от строителството.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още информация за "Kерамична къща е4"

Социални мрежи

Точки на продажба