Umbriano плочи 50x50x5 cm тъмен гранит

Качество чрез иновации

Иновация и функционалност определят философията на Semmelrock. Тук ще научите повече за иконите, с които са обозначени нашите продукти.

Semmelrock Protect® Plus

Protect plus икона
Semmerlock protect plus

 

Повърхността на продуктите, маркирани с иконата Semmelrock Protect Plus е обработена със заводски нанесено, специално покритие, което осигурява лесно почистване, повишава устойчивостта на луга и атмосферни фактори.

Semmelrock Protect®

Повърхността на продуктите е обработена със специално покритие, което осигурява по-висока устойчивост на атмосферни влияния и ежедневни замърсявания.

Научете повече тук

Система Einstein®

Системата Einstein® e патентована система за пълно свързване и интегрирана сигурност срещу разместване на настилката с гарантирана широчина на фугата съобразно действащите стандарти.

Научете повече 

Третирана повърхност

Повърхността е допълнително обработена с цел облагородяване на визията, като готовите продукти се обработват допълнително в отделен производствен цикъл, чрез миене, четкане, цепене и очукване.

Научете повече тук

Маркировка CE

Продуктите на „Земелрок Щайн унд Дизайн“ ЕООД носят знака за качество СЕ, който се основава на извършени тестове съгласно действащите стандарти за качество БДС EN 1338 (настилки), БДС EN 1339 (плочи) и БДС EN 1340 (бордюри).

Научете повече тук

Semmelrock Concept

„Semmelrock Concept“ обхваща продукти, с  различна функционалност, но еднаква структура на повърхността. Няма значение дали това са стъпала, система за стени, плочи или настилка, продуктите са напълно съвместими и създават хармонична, завършена среда.

Комби-форма

Комбинираната форма съдържа определен брой елементи с различни формати необходими за покриването на единица площ. Предимствата са лесния начин на полагане, без рязане и богатство от възможности за подреждане. Продукти с Комби-форма:

Научете повече тук

Качество

Продуктите с марка Semmelrock Stein+Design се произвеждат и изпитват съгласно хармонизираните стандарти БДС EN 1338, EN 1339 и EN 1340 от висококачествени суровини, при постоянен контрол на качеството.

Устойчивост на замръзване и луга

Продуктите  с този символ са устойчиви на замръзване и луга, съгласно БДС EN 1338, EN 1339 и EN 1340. За размразяване да бъдат използвани продукти, подходящи за бетонни изделия (напр. на основата на NaCl). Продукти, съдържащи сулфати, магат да увредят изделията.

Wetcast производство

Wetcast икона
Wetcast икона

Нашето Wetcast производство, в което се използва предимно ръчен труд, предлага повърхности с визия вдъхновена от природата- дърво, камък и др.

ECO Настилки

ECO настилки икона
ECO настилки икона

Благодарение на специалния си дизайн и широките фуги, ЕКО настилките гарантират инфилтрирането на дъждовната вода в почвата.

Пешеходно натоварване

Продукти с дебелина 4 и 5 cm, подходящи за пешеходно натоварване.

Автомобилно натоварване

Продукти с дебелина 6 и 8 cm са подходящи за натоварване от автомобили до 3,5 тона.

Спорадично натоварване от тежкотоварни автомобили

Спорадично натоварване икона
Спорадично натоварване икона

Продукти с дебелина 8 и 10 см подходящи за натоварване от автомобили с тегло над 3.5 тона

Натоварване от тежкотоварни автомобили

Продукти с дебелина 10 cm и вградена система Pavelock- Еinstein,  подходящи за натоварване от автомобили над 12,5 тона.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба