Ecogreen паваж сив

Дизайн с грижа за околната среда

Негативните последствия от климатичните промени са предпоставка Semmelrock да разширява продуктовата гама с устойчиви решения, които увеличават естествената инфилтрация на дъждовните води и гарантират по-висок процент озеленяване.

Освен че повишават ефективността на отводнителните процеси, бетоновите изделия не отделят вредни вещества при нагряване и подпомагат редукцията на топлинния ефект в градска среда. Бетоновите настилки създават комфортни условия на живот, опазват микроклимата, имат дълъг експлоатационен живот и ниска степен на поддръжка.  В тях се влагат 99% естествени материали и подлежат на 100% рециклиране. Положени по метода ‘’сух монтаж’’ на пясъчна или тревна фуга, бетоновите настилки увеличават водопропускливостта, а това значително облекчава канализационната система.

Пример в продуктовата гама на Semmelrock за настилка със специален еко-дизайн е ECOgreen. Специфичната форма на ECOgreen осигурява широчина на фугата от 4 cm, а това гарантира по-висок процент озеленяване. Дебелината от 8 cm прави ЕCOgeen устойчива на натоварване от леки и тежкотоварни автомобили, а това я прави предпочитано решение за проекти, в които се търси здравина на павираната площ и устойчив растеж на тревата. Настилката ЕCOgreen може да използвате за подхода към гаража или дома, за паркинг зоната и др.

ECOgreen

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба