Референтен обект Bradstone Travero система за стени и огради - бежов меланж

Декоративна дворна чешма

Погрижете се за всеки детайл, осигуряващ комфорт в градината.

 Течащата вода в двора е несравнимо удобство и необходимост. Дворната чешма може да бъде не само полезен, но и декоративен елемент, който да придаде допълнителен уют или акцент. Ето защо, Semmelrock Ви предлага практично и удобно решение, което може да реализирате в рамките на един ден с елементите от системите за стени Bradstone Travero или Bradstone Argento.

Стъпка 1

Ако нямате предварително изградена шахта е необходимо да я предвидите като първа стъпка. Може да използвате за капак плочите Bradstone Travero 60×40 cm или Bradstone Old Town 60×60 cm или Milldale с размери 60х60 cm. Много е важно основната плоча да е нивелирана и с ревизионен отвор.

Стъпка 2

Монтирайте блокчета 30x30x15 cm от сериите Bradstone Travero или Argento, като първо разширите фабричния отвор. За слепване използвайте подходящ строителен разтвор на циментова основа или готов зидарски разтвор. Препоръчваме височината на декоративната конструкция да е max. 80 cm или 5 блокчета за колона и покривна плоча.

Стъпка 3

Преди да монтирате блокчетата е необходимо да определите мястото където ще се изведе „кранът“ на Вашата чешма. Препоръчително е да направите отвора в средата на съответното блокче. Разпробийте отвор с необходимия размер за монтиране на „чучура“ или „кранчето“, което ще ползвате.

Стъпка 4

След като поставите 4-те блокчета е нужно да свържете тръбата с извеждащия водата чучур или кранче. Трябва да приключите ВиК инсталацията преди да поставите покривната плоча.

Стъпка 5

За финал поставете плочата Bradstone Travero или Bardstone Argento, с размери 35×35х5 cm. Ако предпочитате изчистените линии и класическите прави кантове, можете да използвате като покривна плоча за Вашата чешма и плоча Bradstone Travero с 40х40х3,5 cm. Препоръчително е да монтирате покривната плоча върху разтвор с дебелина около 5 mm.

Bradstone Travero система за стени и огради

Откакто Вие сте на пазара в България, ние сме били с Вас! - 3

Искате да изготвим CAD проект? 

Попълнете формата!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба