Bradstone Old Town кръг варовик

Изграждане на веранда с плочи Bradstone Old Town

Освежете верандата в топлите цветове и духа на Средиземноморието. Вижте как да постигнете южняшко излъчване с продуктите от серията Bradstone Old Town тук

Искате да освежите верандата, а топлите цветове и духът на Средиземноморието винаги звучат актуално. Вижте как да постигнете южняшко излъчване с продуктите от серията Bradstone Old Town.

Възползвайте се от възможностите на продуктовата серия Bradstone Оld Town, която се предлага в два цвята. Бъдете креативни и заложете на ефектния контраст между тях. Комбинирайте плочи в цвят пясъчник и кръг в цвят варовик (или обратно).

Подготовка на терена

Съобразете площта, с която разполагате и изберете един от двата размера кръг – с Ø270 cm или Ø390 cm. Основата трябва да бъде заравнена, уплътнена и може да започвате. Очертайте кръга, който сте избрали и започнете полагането на елементите от комплекта Bradstone Old Town кръг в посока от външната част към центъра на кръга. Елементите за кръг с диаметър 270 cm се подреждат от външните елементи С към вътрешните елементи А,  а за кръг с диаметър 390 cm - от  D към A (виж схемата).

Стъпка 1

Подреждането на елементите от кръга е препоръчително да се прави на части, както е показано на снимката. 

Стъпка 2

Важно е при поставянето на всеки следващ елемент да следите за равнинността на готовата повърхност. Използвайте нивелир,  за да сте сигурни, че  кръгът е положен правилно.

Стъпка 3

За да наместите плочите използвайте гумен чук.

Стъпка 4

С помощта на плочите от основния пакет Bradstone Old Town може да оформите и пътеките към барбекюто, входа на дома Ви или просто за разходки в градината, оставяйки широка фуга между плочите. 

Bradstone Old Town кръг варовик
Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Искате персонална оферта? 

Свържете се с нашите

търговски представители!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба