Planoton 10 в перспектива

Planoton 10 нова голямоформатна керемида от Винербергер

Като водещ световен производител на строителни материали ние от Винербергер се стараем постоянно да подобряваме и разширяваме нашето портфолио от продукти, като предлагаме на нашите клиенти устойчиви продукти и системни решения. 

В тази връзка бихме искали да ви представим новия си продукт в сегмент ПОКРИВИ -  глинените керемиди Planoton 10, които се предлагат както в гаранционните ни покривни системи, така и като отделни продукти спрямо желанието на нашите клиенти. Моделът керемиди Planoton 10 е идеалното решение за осигуряването на желаната модерна визия на вашия покрив с изчистения си дизайн и енгоба в цвят антрацит. В допълнение бихме искали да ви предложим продукт, с който да ви осигурим лесен и бърз монтаж -  керемидите Planoton 10 са с нови по-големи формат и размери  29,0 x 48,5 cm, съответно са необходими само 10 бр. керемиди за покриването на един кв.м. площ от вашия покрив.

Производство на Planoton 10

Важен е детайлът

За да осигурим отличната визия на керемидите Planoton 10, ние обръщаме внимание на всеки един детайл по време на производството на продуктите. Ние се стараем да създаваме идеалната рецептура, глината за производството на керемидите минава през много фина глиноподготовка, като също така произвеждаме керемидите Planoton 10 в т.н. H-касети, като по този начин се избягват контактни точки с други керемиди по време на изпичането им, за да осигурявам гладката и равна повърхност на керемидите, достойна за най-взискателните ни клиенти. В допълнение керемидите Planoton 10 притежават дълготрайно покритие, устойчиво на атмосферните валяния и UV-лъчение. 

Add a heading - 1

Ние от Винербергер се стремим към подобряване на качеството на живот на обитателите на сградите, изградени с наши продукти, както и осигуряването на необходимата безопасност. Ние заложихме темата за безопасността на обитателите и при дизайна на новия ни продукт Planoton 10. За да понижим риска от настъпване на щети по покрива при силни бури и дъждове, както и намаление на разходите за поправката му, при дизайна на новия ни продукт, както и при керемидите Continental 9, заложихме на вертикален профилиран фалц, който да осигури по-добро закрепване на ветрозадържащите скоби. Една от основните цели на Винербергер е предлагането на системни решения на нашите клиенти. Поради тази причина в допълнение към скобите за фиксиране на керемидите срещу вятър Винербергер предлага към керемидите Planoton 10 и снегозадържащи скоби, които служат за предотвратяване на лавинообразното свличане на голяма маса сняг, което би застрашило здравето и живота както на обитателите, така и на минувачите покрай сградата. 

Виенербергер има специален инструмент, който да ви помогне да изчислите количеството керемиди и аксесоари за вашия покрив:

Освен с новите формат и размер на керемидите Planoton 10, с които съкращаваме времето за полагането им, за да улесним работата с тях, керемидите Planoton 10 са с оптимизирано тегло, като теглото на единичния продукт е под 4 кг. Разбира се, новите ни керемиди притежават отлични якостни характеристики и мразоустойчивост. Минималният наклон, при който ние препоръчваме полагането на керемидите Planoton 10, е 17⁰.

В допълнение към гамата от некерамични аксесоари като снегозадържащи, както и ветрозадържащи елементи, пародифузни мембрани, вентилационни ленти и др., ние предлагаме към керемидите Planoton 10  пълния набор от керамични аксесоари – вентилационна керемида, крайна лява/дясна керемида, тройници, четворници, капаци и начални капаци, необходими за завършването на Вашия покрив.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още информация за керамични блокове Porotherm

Разтворите на Винербергер - част от цялата система

Три уникални разтвора, които правят строенето лесно, бързо и качествено.

Често задавани въпроси за керамични блокове Porotherm

Вижте техните отговори тук!

Често задавани въпроси за керамични шурцове Porotherm

Вижте техните отговори тук!

Често задавани въпроси за разтворите на Винербергер

Вижте техните отговори тук!

Planoton 10 в перспектива
© Wienerberger EOOD

Социални мрежи

Точки на продажба