Roofer sitting on timber batten

33 години търговска гаранция Tondach

Вероятно вече сте се запознали с дузината причини да се доверим на продуктите Tondach. Всяка от тях е достатъчен самостоятелен аргумент, но една прави особено впечатление.

Във времената на бързооборотните стоки и постоянното лансиране на нови модели и видове продукти, производителите рядко отделят нужното внимание на търговската гаранция, която дават на своите клиенти.

Винербергер застава зад името и качеството на продуктите си като им дава 33 години пълна гаранция.

Гаранция
33 години гаранция

Глината е естествен материал, познат и използван от столетия и се отличава с издръжливост и дълготрайност.

Керемидите от нея са така устойчиви и заради изпичането им при температура над 1.000°C. В допълнение повърхността им се обработва по специален начин, така че всяка от тях да устоява дори на екстремни климатични условия.

Тези фактори обещават дълъг живот на покривната система Tondach. Човек обаче обикновено иска още нещо. Така например дори когато си купуваме чифт обувки от качествени материали, очакваме да получим гаранция за тях – дори да е само месец-два. 

Следвайки нуждите и желанията на потребителя, Винербергер се ангажира със 100% търговска гаранция в продължение на 33 години.

Тя се предоставя в случаите, когато е използвана цялостната покривна система, която включва следните задължителни керамични и некерамични аксесоари:

  • Керамични аксесоари

Билни и начални капаци, тройник или четворник, вентилационни керемиди;

  • Некерамични аксесоари

Подпокривно фолио (пароконтролна мембрана), летводържатели, вентилационна лента за било, скоби за капаци, снегозадържащи елементи, обшивка около комин (заедно със завършващ профил), елемент за вентилация при стрехата, защитна мрежа против птици, улама с уплътняващ елемент, надулучна пола;

  • Конструкция на покрива

Конструкцията на покрива, вкл. летвената скара, полагането на подпокривното фолио, както и необходимата вентилация и снегозадържане на целия покрив трябва да съответства на нормативните изисквания и стандартите за качество, на общоприетите правила за монтаж в тази област, както и на изискванията съгласно техническата документация на дадените технически насоки и указания;

  • Консултация

Консултацията от търговския представител за съответния регион е силно препоръчителна.

Две възможни причини за необходимост от подмяна

Майстори
Подмяна на керемиди
  • В случай, че в рамките на 33 години след закупуване на керемиди и керамичен тунинг се докаже по надлежен ред, че те не отговарят на продуктовия стандарт БДС EN 1304:2013, Винербергер България ЕООД се задължава да подмени безплатно всички повредени керемиди и керамични аксесоари.
 
  • За същия период има и допълнителна гаранция за всички керемиди, за които по неоспорим начин се установи, че имат щети от замръзване, дължащи се на некачествен материал. 

Гаранционна карта можете да заявите към Вашия регионален търговски представител.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате въпроси за нас и продуктите ни?

Свържете се с нас и ще Ви помогнем!

Имате ли нужда от още помощ?

Искате персонална оферта?

Свържете се с нашите търговски представители!

Търсене на дистрибутор

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Абониране за бюлетин

Не пропускайте последните новини от нас

Още информация за покриви Tondach

Търсене на дистрибутори