Umbriano key visual

UMBRIANO® предлага хармония между дизайн и природа

Уникалната картина, която създават изделията с повърхност UMBRIANO®,  придава естествена красота и подчертава характерното излъчване на всяко пространство. 

Оригиналната естетическа стойност на патентованата технология за производство на UMBRIANO® е оценена в целия свят, не само с хилядите квадратни метри изделия, положени в проекти с различна функционалност и грабваща дъха визия, но и с престижни награди и номинации за иключителен дизайн като ‘’Design Germany Awards 2012’’, „IF Product Award 2011” и други. Класическата визия на „стария европейски град“, оформена от плочи с голям формат и сгради с красиви гипсови орнаменти и каменни основи, лесно поглъща плочите UMBRIANO®  в цвят светъл или тъмен гранит и ги превръща в част от онази симбиоза, която създава усещането за хармония и напомня за класическата епоха. Без да се натрапва, оригиналната картина на UMBRIANO® привлича погледа и дискретно го насочва към архитектурните елементи по фасадите, акцентите и детайлите, които изпъкват на този класически фон.

Плочите UMBRIANO® са Semmelrock Premium продукти, които притежават впечатляваща индивидуалност благодарение на ексклузивната си визия и високото си качество. Перфектната комбинация от специално подбрани материали и различни техники на допълнителна обработка гарантира висока функционалност и естетическа стойност. Продуктите са обработени със специално покритие, осигуряващо защита срещу атмосферни условия.

 

Продуктите с уникалната  „финозърнеста сткруктурна повърхност“ се произвеждат в разнобразни формати и дебелини в зависимост от функционалността на терена. Благодарение на своята индивидуална картина изделията позволяват комбинации между различните формати с цел постигане на оптимален резултат. Изделията с формат 50х50 с дебелина 5 cm и 75×25 с дебелина 8 cm се вписват лесно в проекти, свързани с реновиране или изграждане на градската среда като паркове, площади, градски градини, алеи за разходка и др.

Елегантната и в същото време атрактивна визия на повърхността на изделията е резултат от специално подбраните естествени цветове в повърхностния слой,  смесени по специален начин, благодарение на патентована технология за производство. Вплитането на светли и тъмни частици в хомогенно изглеждащата повърхност създава усещането за „естествен гранит“, а правите кантове превръщат всеки елемент от настилката UMBRIANO® в завършващ щрих, съвместим с различни архитектурни стилове.

UMBRIANO® плочи, Плочи с гранитна повърхност, Arte с Umbriano повърхност

Откакто Вие сте на пазара в България, ние сме били с Вас! - 3

Искате да изготвим CAD проект? 

Попълнете формата!

Имате ли нужда от още помощ?

Точки на продажба

Намерете най-близкия до вас дистрибутор

Търсене на цени

Вижте цените на настилки Semmelrock

Прочетете още за настилки Semmelrock

    0Резултати

    Социални мрежи

    Точки на продажба